Arhiepiscopia Craiovei va construi 20 de case pentru sinistratii din Rast si Carna


Campania
derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta: construirea de case pentru sinistrati. Dupa ce in prima etapa a campaniei au fost acordate ajutoare de urgenta, iar in cea de-a doua s-a trecut la un program mai amplu de asistenta religioasa si sociala care a urmarit sprijinirea intr-un mod individualizat a acestor persoane, in cea de-a treia componenta a acestui program, Arhiepiscopia Craiovei a deschis deja procedura de negociere in scopul atribuirii unui contract de lucrari pentru construirea de case pentru sinistratii din localitatile Rast si Carna. Documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei se poate obtine la sediul Protoieriei Craiova Sud, str. Matei Basarab, nr.17, data limita de prezentare a ofertelor fiind 8 august 2006.

Procedura de deschidere a ofertelor va avea loc pe 9 august la sediul Arhiepiscopiei Craiovei, din str. Mitropolit Firmilian, nr.3.

 

Din fondurile stranse la nivelul Arhiepiscopiei Craiovei si la nivelul Patriarhiei Romane in urma "Apelului la rugaciune si fapta buna" al Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist si a campaniei "Credinta este mai puternica decat apele" initiata de Patriarhia Romana si Radio Romania, Arhiepiscopia Craiovei intentioneaza sa construiasca 20 de case in aceste localitati, pana la inceputul lunii noiembrie a acestui an.(Persoana de contact: Parinte Florin Bonea, tel. 0251 506 086, mob. 0745 783 559)

.

30 Iulie 2006

Vizualizari: 1686

Voteaza:

Arhiepiscopia Craiovei va construi 20 de case pentru sinistratii din Rast si Carna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE