Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane isi serbeaza ziua

Cu binecuvantarea IPS Parinte dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane cu sediul in Craiova isi va serba ziua in data de 8 septembrie, cand facem praznuirea Nasterii Maicii Domnului.

Manifestarile vor incepe marti 8 septembrie, ora 8.00, cu savarsirea Sfintei Liturghii la Catedrala Mitropolitana Sfantul Mare Mucenic Dimitrie din Craiova, si vor continua cu un Buchet de poezii si cantari religioase inchinat Maicii Domnului, incepand cu ora 12.00.Sarbatoarea va prilejui o dezbatere pe tema „Maica Domnului, model pentru femeia crestin-ortodoxa”, care ii va avea ca invitati pe P.C. Pr. Ioan Ioanicescu si pe Prof. Conf. Dr. Polixenia Stancu, precum si o agapa frateasca.

La finalul intalnirii din aceasta zi, va avea loc decernarea de medalii, diplome de excelenta si diplome de recunostinta pentru colaboratori si membre ale organizatiei.

Manifestarile dedicate acestui eveniment vor continua miercuri, 9 septembrie a.c., de la ora 9.30, cu savarsirea Sfintei Liturghii, la Paraclisul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova. Prezenta membrelor S.O.N.F.R. in acest spital continua o traditie a actiunilor umanitare pe care organizatia le-a intreprins pana acum, de aceasta data beneficiarii fiind bolnavii de la sectiile Maternitate si Oncopediatrie. Actiunea se va derula incepand cu ora 12.00 si va consta in oferirea a 100 de pachete cu hrana, hainute, iconite, pliante impotriva avortului.

Sarbatoarea se va incheia cu un pelerinaj la Sfanta Manastire Lainici in data de 12 septembrie, la care vor participa membrele S.O.N.F.R.
Din partea IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu va participa ca delegat P.C. Pr. Claudiu Porneala, Consilier Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

08 Septembrie 2009

Vizualizari: 416

Voteaza:

Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane isi serbeaza ziua 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE