Campania Daruind vei dobandi continua


In cadrul Campaniei „Daruind vei dobandi” zilele acestea s-au realizat 500 de pachete pentru persoanele varstnice din judetele Alba si Mures, cu varsta de peste 60 de ani si care au un venit mai mic de 1.500.00 lei. Alina Marina, coordonatorul campaniei, ne-a precizat ca fiecare pachet are o valoare de 200.000 lei.

Joi 13 aprilie vor fi distribuite cele 500 de pachete, iar saptamana viitoare se vor mai realiza alte 200 de pachete astfel ca atat credinciosii catolici si protestanti - care sarbatoresc in aceasta duminica Invierea Domnului cat si cei ortodocsi sa aiba o bucurie si o mangaiere de Pasti. Un ajutor de 2500 RON a fost acordat acestei campanii de sucursala BCR Alba Iulia.

 

Campania este un model de implicare comunitara si parteneriat interconfesional intre cele trei Asociatii:”Filantropia Ortodoxa Alba Iulia”, Caritas Arhidioceza Romano-Catolica si Societatea de Ajutorare Diakonia, care si-au dat mana intr-o actiune comuna filantropica numita ”UN DAR PENTRU HRISTOS”.


Aceasta cuprinde campanii de strangere de fonduri si alte activitati de asistenta sociala desfasurate, de Craciun si de Pasti, in spiritul dragostei, solidaritatii si unitatii crestine prin care dorim sa aducem bucurie in sufletele

.

12 Aprilie 2006

Vizualizari: 872

Voteaza:

Campania Daruind vei dobandi continua 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE