Servicii Funerare Alexandru sau sprijinul de care ai nevoie in cel mai greu moment din viata

Servicii Funerare Alexandru sau sprijinul de care ai nevoie in cel mai greu moment din viata Mareste imaginea.

Moartea... un cuvant aparent inofensiv care ascunde insa misterul existentei noastre pe pamant. Indferent ce nume i-am da, in orice limba, adevarul acestui concept continua sa ne dea fiori. In fond, frica este un sentiment omenesc si sa ne ascundem in spatele ei este, pana la un punct, firesc. Insa aceasta frica se transforma in disperare, in deruta, confuzie, durere si inca multe alte sentimente amestecate, atunci cand moartea nu ne vizeaza direct pe noi, ci pe cei dragi noua. Atunci simtim ca ne aflam, curatati de toate falsele armuri, fata in fata cu inevitabilul. Cu neantul. Cu haul...

Sau cu nemurirea. Cu Dumnezeu. Depinde de cum alegi sa privesti lucrurile. Depinde de perspectiva. Depinde de cum te pregatesti, din punct de vedere spiritual (implicit, duhovnicesc) pentru a-ti trai viata si a intampina sigura certitudine a acesteia: moartea. Iar asta nu se intampla de pe o zi pe alta sau intr-un minunt. Nu se intampla la comanda sau numai la suprafata – caci de-ar fi asa, de fapt, ar fi numai o minciuna goala dincolo de care se afla, cum spuneam, neantul si nimic mai mult.

Pregatirea pentru moarte este inglobatain pregatirea pentru viata. Valorile crestin-ortodoxe sunt simple, profunde, legate strans de sufletul omenesc, menit sa ne ghideze, sa ne fie ajutor in orice imprejurare si, mai cu seama, in cele mai grele incercari. Si totusi, poti spune vreodata ca esti pregatit pentru confruntarea cu moartea? Probabil ca nu sau poate ca numai la sfarsitul unei vieti suficient delungi care, traita in lumina, sa te aduca senin in fata sfarsitului omenesc. In fata Marii Treceri.

Si totusi, nu este suficient... Caci dincolo de suflet si de durere, de despartirea aparent definitiva, este nevoie si de pregatirea pamanteasca, materiala. Prin care sa se asigure „nemurirea” celui disparut dintre cei vii in memoria acestora, dar, mai ales, prin care sa-i asigure familiei linistea si siguranta unor servicii funerare complete, prompte, gandite in amanunt si respectate cu precizie.

Doliul, suferinta si acceptarea acesteia sunt pasi grei pe care familia ii face impreuna, incet, sub ocrotirea divina a credintei. In oglinda, inmormantarea cu tot ce presupune ea – de la constatare deces, toaletare, imbalsamare, imbracare, sicriu, flori, transport, documente, cimitir si organizarea comemorarii –decurg firesc si discret prin intermediul Funerare Alexandru. Dincolo de servicii prompte, de calitate, la preturi corecte si cu program non-stop, sunt oamenii. Acei oameni pe care vrei sa ii stii langa tine, pe care sa te poti baza cu incredere atunci cand moartea loveste. Oameni pe care nu-i cunosti, a caror indatorire nu este nicidecum una usoara, dar al caror profesionalism si decenta reusesc sa ridice macar putin din greutatea care apasa in astfel de momente pe umerii familiei, preluand asupra lor organizarea completa (sau atat cat se solicita) a ultimului drum. Inclusiv, exista posibilitatea organizarii porpriei inmormantari – oricat de nefiresc poate suna pentru unii – prin planificare. Funerare Alexandru ofera si acest serviciu. In fond, nu este decat materializarea cea mai concreta a conceptului de pregatire si asumare. Un fel de examen final trecut cu brio.

Suntem cu totii egali in fata mortii. Si cel plans de zeci de mii de oameni, si cel vegheat doar de preot si familie. In fata lui Dumnezeu suntem la fel. Diferenta o face atat modul in care fiecare si-a trait viata, cat si sprijinul pe care cei lasati in urma il primesc in cel mai greu moment din viata.
 

Pe aceeaşi temă

15 Martie 2017

Vizualizari: 1977

Voteaza:

Servicii Funerare Alexandru sau sprijinul de care ai nevoie in cel mai greu moment din viata 5.00 / 5 din 1 voturi.

Cuvinte cheie:

servicii funerare

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE