Servicii funerare de calitate in Bucuresti

Servicii funerare de calitate in Bucuresti Mareste imaginea.

Oricat de mult am crede uneori ca ne-am impacat sufleteste cu ideea, moartea cuiva drag ne gaseste intotdeauna nepregatiti. Singura consolare, atat cat e posibila in astfel de momente tragice, doar in credinta o putem gasi. Doar Dumnezeu ne ofera garantia ca moartea nu e sfarsitul, ci o poarta catre drumul spre viata vesnica. Tot ce putem facem noi acum e sa urmam ritualurile crestin-ortodoxe, astfel incat sufletul celui plecat sa fie curatat de pacate pentru a putea face fata incercarilor spre eternitate. Si sa respectam legislatia in domeniu, care impune in caz de deces anumite proceduri funerare si administrative ce trebuie efectuate intr-o anumita ordine si intr-un interval limitat de timp.

Pentru a scapa de batai de cap si timp pierdut, putem apela la o firma care ofera servicii funerare de specialitate. O astfel de firma este Agentia Funerare 24 - servicii funerare Bucuresti.

Acte si autorizatii necesare

In ce priveste procedurile administrative, primul pas il constituie obtinerea certificatului constatator al decesului. Se poate elibera de catre medicul de familie sau de catre medicul agentiei de pompe funebre. Si doar de catre medicul legist in cazul in care exista suspiciuni cu privire la cauza mortii.

Declararea decesului trebuie facuta in interval de 3 zile. Odata cu documentul de certificare a decesului se elibereaza si adeverinta de inhumare sau incinerare.

Pentru inmormantare sau incinerare mai sunt necesare: copie certificat constatare deces, certificat de imbalsamare, autorizatie SANEPID, certificatul de deces, adeverinta imhumare/incinerare si contract concesiune loc de veci.

In cazul decesului survenit pe teritoriul altei tari, sunt necesare si acte de repatriere.

De toate aceste acte se poate ocupa pentru dumneavostra agentia de pompe funebre Funerare 24. Rapid si eficient. Ca si de intocmirea dosarului pentru obtinererea ajutorului de deces, ca sa va puteti recupera banii cheltuiti pe serviciile de pompe funebre si pe inmormantare.

Servicii funerare complete

Agentia F24 ofera servicii funerare non stop complete. De la imbalsamare/toaletare si cosmetica funerara pana la tot ce inseamna pregatire pentru inmormantare si transport local sau chiar intre diferite localitati. Inclusiv transport funerar international al defunctului / repatriere, in caz de necesitate. Cu autovehicule mortuare specializate, care trebuie sa respecte legislatia internationala in materie de echipare, fiind dotate inclusiv cu instalatie de refrigerare. Alt serviciu pus la dispozitie il reprezinta transportul cu microbuze confortabile al membrilor familiei, reprezentantilor bisericii si altor persoane din cortegiul funerar.

Dar cea mai buna solutie, atat ca economie de timp cat si de bani, o reprezinta gama de pachete funerare complete, care cuprind toate produsele si serviciile funerare necesare atat din punct de vedere funerar, cat si religios.

Inmormantarea este indicat sa o lasati de asemenea pe mana profesionistilor. Pe langa experienta in formalitatile administrative, ei sunt cei care fac legatura intre diferitii furnizori de servicii (firme de catering, lucratori in marmura, etc.), reprezentanti ai bisericii si participanti. Si sunt atenti ca totul sa se desfasoare cum trebuie. Oferindu-va suport moral sau asistenta funerara in permanenta.

Nu ezitati sa contactati echipa Funerare 24 pentru orice problema sau sfat in domeniul serviciilor funerare, apeland numarul de telefon de pe situl agentiei, funerare24.ro.
 

Pe aceeaşi temă

29 Ianuarie 2021

Vizualizari: 1798

Voteaza:

Servicii funerare de calitate in Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

inmormantarea

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE