Crochete de cartofi

Crochete de cartofi Mareste imaginea.
Crochete de cartofi 24 Martie 2014


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 40 minute

Durata totala: 50 minute

Portii: 4


Crochete de cartofi - Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Ii lasam sa se raceasca, ii decojim si ii pasam. Adaugam sare, nucsoara, ghimbir, 3 linguri faina si amestecam compozitia.

Ingrediente:
  • 500 g cartofi
  • 3 linguri faina
  • ghimbir
  • nucsoara
  • sare
  • ulei
  • sare
  • 1 legatura marar
Instructiuni:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Ii lasam sa se raceasca, ii decojim si ii pasam. Adaugam sare, nucsoara, ghimbir, 3 linguri faina si amestecam compozitia. Luam cu mana umezita in apa din compozitie si formam crochete. Le tavalim prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Uleiul trebuie sa fie foarte bine incins inainte de a pune crochetele de cartofi la prajit. Le scoatem pe un servet de hartie ca sa eliminam grasimea in surplus si presaram deasupra lor marar tocat marunt. Crochetele de cartofi pot fi servite atat calde, cat si reci.

24 Martie 2014

Vizualizari: 80000

Voteaza:

Crochete de cartofi 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • carmen carmenutzaPostat la 2012-06-17 17:15

    sunt super buni multumesc mult!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post