Pateu de linte

Pateu de linte Mareste imaginea.

Ingrediente:
 
250 gr linte, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi. 4-5 catei de usturoi, 100 g ulei, sare, cimbru, maghiran, 1 ligura pasta tomate.
 
Mod de preparare:
 
Lintea se spala bine si se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se spala in mai multe ape, indepartandu-se cat mai multe cojite. Apoi se pune la fiert, impreuna cu morcovul si cartofii, timp de 30 min.

Ceapa se toaca marunt si se inabuse cu apa si ulei. Dupa ce lintea a fiert, se scurge de apa si se  mixeaza sau se trece prin masina de tocat cu restul ingredientelor. Se pune la racit intr-un castron dupa care se orneaza si se pune la frigider.

Daniela Faget

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 14445

Voteaza:

Pateu de linte 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post