Macrou umplut cu legume

Macrou umplut cu legume Mareste imaginea.

Ingrediente:

- peste
5 bucati macrou
- legume: 2 fire de praz (ceapa)
1 catel de usturoi
1 morcov mic
3 lingurite de bulion
- condimente: sare, piper, rozmarin, cimbru, boia dulce, condimente pentru peste
- ulei

Mod de preparare

Pestele curatat, spalat si bine uscat (sters cu un servetel din hartie) se presara cu sare si se lasa cam o ora. Intre timp se curata, se toaca, si se condimenteaza legumele cu care vom umple pestele. Intr-un vas se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.

Se unge folia si pestele cu ulei, se presara condimentele pe ambele parti (si interior) si se umple pestele cu legumele amestecate cu bulionul. Se acopera cu alta folie si se ruleaza bine marginile in interior.

Punem la cuptor pentru cca 30 de minute, dupa care scoatem folia de deasupra si mai lasam la rumenit pentru alte 10 minute. Se serveste alaturi de garnitura de cartofi natur, orez condimentat.

Carmina

Despre autor

camelia  carmen camelia carmen

Colaborator
9 articole postate
Publica din 07 Martie 2011

25 Martie 2011

Vizualizari: 11461

Voteaza:

Macrou umplut cu legume 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post