Ramona Istrate
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 1 ore
Durata totala: 1 ore 15 minute
Portii: 6
Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, fiind un aliat de incredere in lupta cu obezitatea.
- 500 g fasole boabe
- 1 telina
- 5 catei de usturoi
- 2 cepe potrivite
- 2 morcovi
- sare
- piper
- 4 linguri ulei
- o lingura de suc de rosii
- ardei capia
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece vreo 12 ore, pentru a fierbe mai usor. Se schimba apa si se pune la fiert intr-o oala. Schimbam din nou apa dupa ce a fiert 30 de minute. Apoi adaugam morcovii, o ceapa si telina. Dupa ce fasolea a fiert, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Pasam fasolea impreuna cu celelalte legume, adaugam usturoiul, sarea, piperul si 2 linguri de ulei. Calim cealalta ceapa, adaugam sucul de rosii si ardeiul si le punem peste fasolea batuta.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale
-
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post
-
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe
-
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe
-
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.