Caramele cu nuci

Caramele cu nuci Mareste imaginea.

Ingrediente: zahar si miez de nuca faramitata mare, putin ulei
Mod de preparare: Zaharul se pune la topit pe foc. Dupa ce s-a topit (nu ars) se adauga nucile. Se unge cu ulei o alta forma, de preferinta plata ca o tava de cuptor sau o forma speciala cu diferite adncituri (care vor da forma bomboanelor). Se toarna compozitia si se lasa sa se intareasca. În functie de forma folosita ies diferite feluri de bomboane.

Daca s-a folosit o tava plata, caramele se portioneaza cu un cutit umed inca inainte de intarirea completa a compozitiei.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 6502

Voteaza:

Caramele cu nuci 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Mioara PalcauPostat la 2011-04-11 16:36

    Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui si smerenia noastra sa-L imbuneze, sa ne ierte pacatele, sa ne dea putere sa trecem peste tot ce traim acum.Amin

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post