Ciocolata de casa

Ciocolata de casa Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 esenta de rom; 4 linguri cacao; 500 g lapte de nuca de cocos pudra; 1 pachet margarina; 1 pahar cu apa (200 ml); 500 g zahar tos.

Mod de preparare: Zaharul se pune la topit intr-un vas cu apa, la foc mic. Dupa zece minute de fierbere se adauga pachetul de margarina si se amesteca pana la omogenizare. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele pudra cernut, cacao si esenta de rom. Se amesteca cu mixerul pana se obtine o pasta. Continutul se pune la racit pe o folie, intr-un vas.
 



03 August 2011

Vizualizari: 31456

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Comentarii (2)

  • Cristina CiobotaruPostat la 2012-03-12 22:23

    Buna, Cred ca este delicioasa aceasta ciocolata de post, dar nu gasesc nicaieri lapte praf de cocos. Va rog sa-mi spuneti de unde l-ati cumparat! Multumesc, Cristina

  • Anghel IuliaPostat la 2011-08-05 09:57

    am avut si eu lapte praf din nuca de cocos, si pe punga scria la ingrediente si cazeina (sau proteina, nu mai stiu exact) din lapte. deci acel produs nu era de post. dar poate exista si de post, nu stiu...

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun
Aboneaza-te la newsletter Retete de post