PRAJITURA CU MERE DE POST

PRAJITURA CU MERE DE POST Mareste imaginea.
PRAJITURA CU MERE DE POST
 
Aluatul: 500 grame faina,  100 grame margarina muiata la foc, sare, 100 grame zahar, praf de vanilie, 5 linguri sirop de fructe, apa dupa cit e nevoie, 1,5kg mere.
Se amesteca toate si se face un aluat gros.
 
Aluatul se imparte in doua si o jumatate se pune intr-un strat subtire intr-o tava si se da la foc mijlociu, un pic pina se usca la suprafata.
Intre timp se pregatesc merele: se curata si se rad pe razatoare cu ochiuri mari. Se scurg de suc si se amesteca cu un pic de zahar ( dupa gust) si scortisoara.
Se scoate tava din cuptor si se adauga merele. Cealalta jumatate de aluat se intinde, si se pune deasupra merelor.
Se pune in cuptor la foc mijlociu pentru vreo 45 de minute, sau pina e coapta ( depinde de cuptor).
 
POFTA BUNA!
 
Cu multa dragoste din America
Ana Ward din Gilbert, Arizona, Statele Unite


09 Februarie 2012

Vizualizari: 30011

Voteaza:

PRAJITURA CU MERE DE POST 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • ioana haitchiPostat la 2011-08-31 08:56

    Multumim Ana Ward numai ca, aici in Romania, margarina = vazelina.Poate fi ea "Beccel" sau "Rama" la care face reclama Nadia Comaneci, caci tot una e. Decat asa mancare de post, mai bine ori schimbam reteta ori mancam fructe sanatoase. Numai bine. Ioana Haitchi

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun
Aboneaza-te la newsletter Retete de post