Rugaciunea de Duminica

Rugaciunea de Duminica Mareste imaginea.

De vreme ce ziua Duminicii îmi aduce aminte de Atotputernicia Ta, Stăpâne, cu care ai zidit lumea și ai răscumpărat pe om, pentru aceasta iubitorule de oameni, Doamne, mă închin Ție și-Ți mulțumesc foarte pentru darurile cele mari, ce ai făcut la toate zidirile Tale. Cu adevărat se bucură și se veselește inima mea, când stau și cuget, că numai Tu singur ești Dumnezeu, sfânt, înțelept, milostiv, purtător de grijă, bun, puternic, necuprins, și în scurte cuvinte, vreo bunătate și vreo mărire nu-Ți lipsește. Mă bucur încă, că Tu ești un Dumnezeu în trei Fețe: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Să se tulbure, Domnul meu, toți cei ce se închină la alți dumnezei: că nu este alt Dumnezeu afară de Tine.

Pentru aceasta fă să sporească creștinii la fieștece mărire și bunătate, de vreme ce ei numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevărat și Te mărturisesc și Ți se închină și-Ți slujesc pururea cu toată inima și cu toată puterea.

O, Părinte Sfinte, miluiește-mă! O, binecuvântate Fiule al lui Dumnezeu, mântuiește-ne de iad! O, Duhule Sfinte, dă-ne nouă darul Tău și acoperământul Tău! Așa, Doamne și Ziditorul meu, ascultă rugăciunile și cererile sufletului meu cel păcătos și dă-mi mie, smeritului și nevrednicului, darul Tău, ca să cinstesc astăzi această Duminică după porunca Ta și după porunca Bisericii Tale și Maicii noastre.

Dăruiește-mi pocăință adevărată, pentru ca să-mi plâng păcatele ce am făcut împotriva împărăției Tale și împotriva sufletului meu și a vecinului meu. Te rog, mult milostive Doamne, să uiți de astăzi înainte greșelile mele cele multe. După mulțimea milelor Tale, mulțumesc din toată inima mea pentru atâtea bunătăți, ce-mi trimiți în toate zilele, și mai vârtos pentru înnoirea sufletului meu, pentru răbdarea Ta cea mare, că nu m-ai pedepsit după mulțimea păcatelor mele, ci mă îngăduiești și-mi aștepți pocăința, ca un iertător bun și milostiv. Și încă mă rog, Doamne Iisuse Hristoase, să-mi dai dar să petrec bine și creștinește întru această săptămână fără de a-Ți greși, cu gândul, cu voința, cu cuvântul, cu fapta, întru mărirea și cinstea buneivestiri a Sfintei Maicii Tale și a învierii Tale celei de a treia zi și a venirii Duhului Tău celui Sfânt asupra Apostolilor.

Deosebi încă mă rog întru această rugăciune a mea, pentru tot sufletul creștinesc cel scârbit și dosădit, ca să se învrednicească milei și ajutorului Tău; încă și pentru sfintele Tale patimi și moartea Ta cea mărită, dă dumereală păcătoșilor, ca să se cunoască pe sine și să se căiască de păcatele lor, să se îndrepteze cu mărturisire, să urască păcatele lor și să se lase de ele; și să se afle gata și cuminecați, cu inima curată, în ceasul morții lor; și-i învrednicește pe toți, și pe cei vii și pe cei morți veșnicei Tale împărății; răscumpără-i pe ei și pe noi cu preasfânt Sângele Tău; înviază-ne cu învierea Ta; suie-ne la cer cu înălțarea Ta, pentru ca să te mărim în vecii vecilor. Amin.

.
Pe aceeaşi temă

19 Ianuarie 2020

Vizualizari: 460166

Voteaza:

Rugaciunea de Duminica 5.00 / 5 din 13 voturi. 95 review utilizatori.

Comentarii (95)

  • simona turkPostat la 2015-03-15 12:02

    Doamne iti multumesc ca m-ai invrednicit pe mine pacatoasa de a ma ridica din pat,Slava Tie Doamne pentru bunatatea Ta,rabdarea Ta,binecuvantarile Tale Doamne,pentru inca o zi de duminica.iarta-ma pe mine Stapane Doamne si nu te intoarce de la rugaciunea mea.Amin

  • Cornelia AlexandruPostat la 2014-09-21 10:51

    MULTUMIM DOAMNE PENTRU TOT! TU ESTI SPERANTA NOASTRA,TU NE MANTUIESTI! Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2014-05-04 18:15

    MULTUMIM BUNULE DUMNEZEU PTR TOT!FACA SE VOIA TA MEREU! AMIN!

  • Sergiu SuhareanuPostat la 2014-03-09 07:21

    Multumesc din suflet Bunule DUMNEZEU ca mi-ai data SANATATE si imi porti de grija,pacatosului de mine!SLAVA Tie Bunule DUMNEZEU si Maicii Tale!!!Credinta,Nadejde si Dragoste!

  • Ioan CalinPostat la 2014-02-23 06:03

    ionel calin Iti multumesc Doamne DUMNEZEULE ca nu mai parasit! Slavit sa fii in veci de veci !!!

  • Florea ElenaPostat la 2014-02-16 22:18

    Multumesc Doamne Iisuse hristoase ca ai grija de noi.

  • maria costeaPostat la 2013-08-25 08:52

    Doamne,ajuta-ne sa trecem cu bine peste toate ispitele vietii noastre!Iti multumim Doamne pentru tot ajutorul dat!Doamne ajuta!

  • Alice PopescuPostat la 2013-05-19 17:57

    Doamne iarta-mi pacatele care le fac cu voie si fara de voie,da-mi sanatate si putere sa trec peste obstacole de zi cu zi,ajuta-ma sa reusesc cu serviciu si da-mi sanatate,ajuta-ma Doamne sa scap de problemele pe care le am acum.Iti multumesc Doamne ca ai fost alaturi de mine intotdeauna,vezi de casa si de familia mea.Doamne ajuta,Amin!

  • geanina anisoaraPostat la 2012-10-14 07:56

    doamne, tie ity multumesc pentru tot ce mi ai dat mie si familiei mele... ajuta ma bunule Isuse sa trec peste toate necazurile ce o sa vina... si cu mila ta da mi putere si rabdare sa le depasesc... doamne ajuta

  • maria costeaPostat la 2012-10-07 11:04

    Multumesc Doamne pentru tot ce am,iarta ma Doamne,ajuta ma in toate problemele pe care tu mi le stii ca sunt implicata eu si familia mea.Doamne ajuta si multumesc din tot sufletul

  • turcu elenaPostat la 2012-10-07 08:21

    Doamne ajuta-ne,multumesc Doamne ca esti langa mine in fiecare secunda ,te rog Doamne indruma-ne pasi si gandurile spre credinta mie si la toata familia mea.Doamne ajuta.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-09-16 20:49

    Iti multumesc din inima bunule Dumnezeu ptr MIRACOLUL pe care l ai adus in viata mea!Stiu ca TU ma auzi mereu,stiu ca ma asculti si ma ajuti mereu!Ajuta ma in continuare sa fac numai voia Ta! Iarta ne Doamne toate pacatele,stai langa noi toti credinciosii mereu! Amin!

  • turcu elenaPostat la 2012-09-16 15:02

    Multumesc Doamne pentru tot ce am,iarta ma Doamne,ajuta ma in toate problemele pe care tu mi le stii ca sunt implicata eu si familia mea.Doamne ajuta si multumesc din tot sufletul .

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-09-09 09:52

    Iarta ne bunule Dumnezeu toate pacatele,da ne sanatate si putere,mantuieste ne si miluieste ne pe toti! Muiltumesc din inima ptr tot sfinte Dumnezeule!Amin!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-09-09 09:35

    Iti multumim Doamne pentru darurile pe care ni le dai zi de zi!Ajuta-ne sa trecem peste toate necazurile abatute asupra nostra si da-ne gand bun si intelept sa le putem duce cu demnitate si credinta!Doamne Ajuta!

  • Mihail VasilePostat la 2012-08-12 15:39

    Doamne, desi n-am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi, dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale sterge faradelegea mea. Doamne Iisuse Hrisoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul.

  • ALEXANDRU GAVRILAPostat la 2012-06-03 03:05

    DOAMNE AJUTA!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-05-20 10:12

    Doamne,ajuta-ne sa trecem cu bine peste toate ispitele vietii noastre!Iti multumim Doamne pentru tot ajutorul dat!Doamne ajuta!

  • turcu elenaPostat la 2012-05-13 12:21

    Doamne Dumnezeul meu ai grija de familia mea,ajuta-ma sa fiu mai buna,iertatoare ,iarta-mi pacatele pe care le fac cu si fara voie zilnic neplacute tie Doamne.Doamne iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat pana acum,da-mi linistea sufleteasca sa ma pot ruga tie Doamne pentru toata familia si indreapta-ne pasii spre credinta .Doamne iarta-ne , mantuiste-ne si ne miluieste-ne Doamne ajuta !

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-05-06 14:50

    Sa meditam atat cu gandul cat si cu fapta la toate minunile pe care ni le da Domnul nostru Iisus Hristos.Sa-i multumim zilnic pentru toate cate ne iarta si ne calauzeste pe drumul cel bun.Doamne Lumnineaza-ne si in aceasta saptamana sa trecem cu bine peste povara care se apleaca asupra noastra!Doamne Ajuta!

  • ionela marcogluPostat la 2012-04-29 10:12

    Doamne ajută!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-04-29 09:34

    Multumim pentru postarile zilnice pe care ni le trimteti si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa incheiem cu bine si aceasta saptamana.Doamne Ajuta!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-04-22 10:42

    Sa ne rugam la bunul nostru Iisus,fiul lui Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine toate clipele grele ale vietii.Iarta-ne pe noi pacatosii si ajuta-ne sa ne indreptam.Doamne Ajuta!

  • turcu elenaPostat la 2012-04-08 15:36

    Buna ziua tuturor si Doamne ajuta pe toata lumea.Multumesc pentru tot ce am si te rog ajuta ma in continuare ca fara ajutorul tau nu pot face nimic .

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-04-08 10:10

    AI MILA DE NOI DOAMNE! FACA SE VOIA TA ,BUNULE DUMNEZEU!MANTUIESTE NE SI MILUIESTE NE PE TOTI! Amin!

  • turcu elenaPostat la 2012-04-01 14:39

    Doamne multumesc ca in fiecare zi esti linga mine si ma ajuti,Ajuta-i , pe prieteni si pe dusmani mei si-i iarta ca nu stiu ce fac.Doamne ajuta-ma si ma lumineaza spre cale credintei pe mine si pe intreaga mea familie.

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-03-18 09:40

    In Duminica Sfintei Cruci,Doamne calauzeste-ne sa fim mai buni si intelepti!Ajuta-ne Doamne sa trecem cu bine toate valtorile vietii.Doamne Ajuta!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-03-11 10:15

    Iti multumesc din inima Doamne ptr tot,stai langa mine si familia mea si indruma ne sa facem numai fapte bune,sa mergem pe calea cea buna,sa ne mantuim toti! Amin!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-03-04 16:57

    Doamne iti multumim ca mereu ne ajuti sa scapam de necazurile care se abat asupra noastra! Iarta-ne Doamne toate cate gresim cu voie si fara de voie!Te rugam ajuta-ne sa scapam si de saracia care s-a abatut asupra mea.Varsa o picatura de iertare si ajutor si asupra mea.Te rog Doamne!

  • barladeanu luciaPostat la 2012-02-26 18:54

    Salava , Tie,Dumnezeul Nostru , Slava Tie!Iti multumesc , Doamne, pentru toate binefacerile tale. Iti multumesc ,Doamne, pentru greutatile prin care trecem. Te rog , Doamne, imblanzeste inimile vreajmasilor nostrisi ne pazeste de ei. Doamne, ai grija de toti copiii lumii si de fiica mea Catalina. Pazeste-o sub acoperamantul Tau si o indtruma pe calea cea dreapta, da-i o pereche potrivita pe lumea aceasta. Pe sotul meu, indeamna-l la fapte bune si-i lumineaza mintea si cugetul si-l indreapta pe calea poruncilor Tale. Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma si ma mantuieste pe mine pacatoasa!

  • Eugene TEODORESCUPostat la 2012-02-19 20:34

    Imi este greu, Doamne. Imi este teama ca poate ai uitat de mine. Nu mai pot face fata necazurilor si am mare nevoie de ajutorul Tau. Nu reusesc sa-mi dau seama cu ce am gresit asa de rau in fata Ta, incit sa nu merit o picatura de iertare.

  • petru irymyePostat la 2012-02-19 10:46

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine Pacatosul,ai mila de Fetitele mele,da-le lor sanatate,noroc in viata,noroc bun in casatorie si tot ce e bun si folositor

  • Ecaterina MateescuPostat la 2012-02-12 10:18

    Ma inchin Tie Doamne in aceasta zi si te rog din toata puterea gandului meu,ajuta-ma sa scap de necazurile care s-au abatut asupra mea!Cu buna credinta te rog apleaca-Te si asupra mea si asculta-mi rugaciunile!Doamna Ajuta!

  • Gabriel DumitruPostat la 2012-02-05 18:05

    Tie iti multumesc, Doamne, pentru tot ajutorul si sprijinul acordat, Te-am chemat, m-ai auzit si ai fost aproape de mine ascultandu-mi rugaciunile. Te rog Doamne, asculta-mi rugaciunile si de acum inainte, iarta-mi pacatele cele stiute si nestiute atat mie cat si celor apropiati mie, caci a ta este marirea si puterea si Tie Ti se cuvine toata slava , cinstea si inchinaciunea, acum si pururea si in vecii vecilor , Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-02-05 11:51

    Iti multumim Doamne ptr toate darurile tale,ptr iubirea ta! Ai grija Doamne de moi toti,nu ne parasi caci TU esti lumina noastra! Amin!

  • Mihail VasilePostat la 2012-01-08 13:38

    Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-01-01 14:07

    LA MULTI ANI TUTUROR in 2012 ! Doamne ai grija noastra,noi suntem copiii tai,buni sau rai...te rog calauzeste ne drumul acum la inceput de An Nou 2012,da ne putere si credinta,scapa ne de necazuri,stai langa noi mereu...ca a Ta e imparatia si Puterea si Slava,in vecii vecilor! Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2011-12-18 15:52

    DOAMNE mantuieste ne si miluieste ne pe noi toti pacatosii! Multumesc din inima ptr ca ai grija noastra mereu! Fara TINE suntem pierduti,TU esti singura noastra nadejde!Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2011-12-11 10:38

    Doamne da le sanatate celor care intretin acest site de rugaciuni,mantuieste ne si miluieste ne pe toti!Doamne iarta mi pacatele multe,stai langa mine si familia mea si calauzeste ne pasii....Iti multumesc Doamne ptr tot ce mi ai dat si ce mi veida de acum inainte,caci numai TU stii toate necazurile!Amin!

  • Scharmuller AnaPostat la 2011-11-20 20:27

    Doamne Dumnezeule, tu te induri de toti,Tu stergi pacatele oamenilorcare si le marturisesc cu sinceritate.Te rog, asculta cu indurare rugaciunile celui ce te implora STERGE PACATELE celor care le recunosc in fata TA si daruieste deopotriva iertare si pace.Recunosc ca nu te am putut iubi precum Mintuitorul vietii mele, pentru ca am avut o inima iubitoare doar de sine. Mi ai daruit aproapele meu ca sa l iubesc ca pe mine insumi dar recunosc acum in fata Ta , Doamne ca am cedat gindurilor si dorintelor mele propri.Ai mila de mine, Doamne,si iarta mi pacatele mele impotriva TA si a aproapelui meu.

  • Gabriel DumitruPostat la 2011-11-20 08:31

    Multumesc Doamne pentru iertare si pentru ca mi-ai asultat rugaciunile. Miluieste-ne si ai grija de noi intru marea bunatate a Ta, Amin !

  • TURCU elenaPostat la 2011-11-13 15:24

    Doamne ajuta pe toata lumea.Iti multumesc Doamne pentru tot ce ai facut pentru familia mea .stiu ca nu pot face nimic fara ajutoru tau dar ma voi ruga mereu .Doamne iartama si ai grija de fam,mea .Doamne ajuta

  • G AnaPostat la 2011-11-13 09:58

    Doamne,iti multumesc pt ca m-ai facut sa inteleg ca hranindu-i pe cei lipsiti, tu ma hranesti pe mine, imbracandu-i pe cei goi, tu ma imbraci pe mine, iubindu-i pe ceilalti neconditionat, tu ma iubesti pe mine, iti multumesc pt transformarea esecului profesional intr-un succes personal ¤cei disponibilizati au avut mai mare nevoie de aceste posturi¤. Iti multumesc din tot sufletul pentru linistea si pacea sufleteasca si pentru sanatatea mea si a celor din jurul meu. Marire TIE DOAMNE, INTRU TOATE!

  • Mihail VasilePostat la 2011-10-23 19:47

    Doamne Dumnezeul meu, desi n-am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi, dupa harul Tau, sa pun inceput bun.

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-10-02 07:33

    Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat si iti multumesc pentru mila si bunatatea ta.Scapa-ne de toate relele si de toate nevoile.Desi sunt in suferinta, nu ma plang pentru ca Tu esti sprijinul meu.Tu Doamne cunosti necazurile mele si ai grija de mine neincetat.Da-mi liniste si pace, in toate zilele, ca sa pot multumi Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si in vecii vecilor.Amin.

  • lucia wernerPostat la 2011-09-18 09:48

    Dumnezeule-Tata, Creatorul nostru, a tuturor celor ce se vad si nu se vad, Tu care ai trimis si sacrificat pe Fiul Tau pa Cruce pentru a ne darui noua o speranta de mantuire si de castigare a Vesniciei in Imparatia Ta, iarta-ne pa noi nevolnicii si pacatosii caci pacatuim clipa de clipa, de stim ori de nu stim. Straduinta noastra de a fi buni se naste de multe ori nu din smerenie ci din mandrie. Zdrobeste-ne ingamfarea si adu-ne la ascultare ori de cate ori Tu crezi de cuviinta aceasta, caci stim bine ca e spre binele nostru si ca Tu ne iubesti si ne vrei langa Tine, nu in Gheena. Da-ne Doamne intelegerea planului Tau pentru noi in calatoria noastra pe acest pamant si un sfarsit al vietii in mantuire.Trimite Duhul Sfant in toti membrii familiei mele si in cati mai multi oameni cat mai curand caci Venirea a doua a Fiului Tau este aproape si atunci in fata Judecatii Prea Inalte nu mai putem face alegerea.Multumim Doamne pentrui multele binecuvantari de-a lungul vietii noastre dar pe care nu le bagam in seama ci le credem un bun al nostru castigat prin forte proprii. Invata-ne cum sa traim o viata in sfintire! Dumnezeule, Slavit fii in veci, amin!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-09-11 09:57

    Doamne, ma inchin si-Ti multumesc foarte pentru Darurile cele mari ce ai facut si le faci tuturor pacatosilor. Ajuta-ne Doamne sa trecem peste toate necazurile!Iti multumim Doamne!

  • elena trisciucPostat la 2011-09-04 17:53

    DOAMNE AJUTA-NE PE NOI PACATOSII!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-09-04 09:51

    Ziua Sfanta a Duminicii de astazi sa ne lumineze mintile si sufletul si sa ajute sa trecem peste necazurile vremurilor! Doamne Ajuta!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-21 10:18

    Ajuta-ne Doamne sa trecem peste clipele grele ale vietii!Asculta-ne rugaciunile si miluieste-ne Doamne!Doamne ajuta!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-14 10:35

    Ajuta-ne Doamne sa scapam de toate necazurile care s-au abatut asupra noastra!Te rugam Doamne, sa ne izbavesti de toate pacatele facute cu voie sau fara de voie!Rugaciunile in fata Maicii Domnului ne va ajuta sa trecem mai usor prin clipele acestea grele!Doamne Ajuta!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-07 10:20

    Doamne ajuta-ne sa trecem cu bine si aceasta saptamana!Te rog Doamnne!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-07-24 09:19

    Multumesc Doamne,din tot sufletul pentru ceea ce faci pentru mine mereu.Calauzeste-ma si de acum incolo pe drumul cel bun.Asa sa ne ajute Dumnnezeu!

  • Pop Cristina-MihaelaPostat la 2011-07-03 07:23

    Multumesc Bunului Dumnezeu Atotputernicul, lui Iisus Hristos Fiul, Duhului Sfant, pentru toata dragostea si grija ce mi-o poarta mie pacatoasei, roabei lui Dumnezeu. Slava lui Dumnezeu pentru toate si faca-se Voia Ta Doamne in noi pacatosii. Amin!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-06-05 13:24

    Doamne, ajuta-ma sa scap de toate necazurile care s-au abatut asupra mea!Te rog din tot sufletul!Doamne Ajuta!

  • Gabriel DumitruPostat la 2011-06-05 09:02

    Tie iti multumesc doamne, eram pierdut in apa cea mare a deznadejdii si ma lega doar un fir de credinta. Te-am strigat si m-ai auzit! Te-am rugat, m-am cait si m-ai iertat! Tie iti multumec Doamne ca nu m-ai lasat sa ma pierd. Adevarat grait-a Domnul nostru Isus Hristos ca daca ai credinta cat un bob de mustar poti muta muntii din loc! Adevarat a grait si marturisesc ca am avut credinta mai putina dact un bob de mustar, L-am strigat si m-a auzit, L-am rugat si m-a ascultat. Tie slav[ Iti ]nchin Doamne, in numele Domnului, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-05-29 09:28

    Doamne,in aceasta zi Sfanta de Duminica iti multumim pentru toate darurile.Ajuta-ne Doamne!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-05-22 10:19

    Doamne,Iti multumec pentru tot ceea ce faci pentru mine.Mereu m-ai ajutat sa scap de toate necazurile care s-au intamplat in viata mea.Te rog,din tot sufletul meu ajuta-ma si acum.Tu stii cel mai bine ce necazuri s-au napustit asupra mea.Ajuta-ma Doamne!

  • popa mihaelaPostat la 2011-04-25 11:37

    Iti multumesc , Doamne, pentru tot ce mi-ai dat pana acum!Amin!

  • maria popescuPostat la 2011-04-24 21:47

    Hristos a inviat!

  • marcela miclucPostat la 2011-04-17 08:17

    Doamne iti multumesc ca ai fost bun cu mine si mi-ai iertat mereu greselile facute cu voie sifara de voie si ma rog tie Doamne ai grije de fetele mele si indreaptale gandurile catre mama lor care e singura si vrea o impacare cu ele.Te rog Doamne nu ma uita ca eu nu pot face nimic fara ajutorul Tau.Amin,Doamne ajuta

  • Scharmuller AnaPostat la 2011-03-27 20:39

    Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste ne pe noi pacatosii.Pentru rugacinile Maicii Domnului si a tuturor sfintilor miluieste ne pe noi.DOAMNE ajuta necredintei noastre si invata ne sa facem voia ta cea sfinta, nu ne parasi si fii cu noi tot timpul.

  • adriana alboPostat la 2011-03-20 18:37

    Doamne te rog din suflet da-i putere cu sanatate ficei mele alexandra ,da-i putere cu intelepciune la examene sa fie in -cununata, cu bucurie de rezultate bune .Nu am cuvinte cum a-s putea sa-ti multumesc doamne dar te voi lauda si cinsti, pentru tot ce faci si binecuvantezi pe copilul meu iartane doamne de pacate si binecuvanteaza casa si familia mea ca te voi lauda doamne ajuta .Amin!

  • aura mustataPostat la 2011-02-27 18:27

    doamne isuse hristoase fiul lui dumnezeu miluiestene pe noi amin

  • Scharmuller AnaPostat la 2011-02-06 13:57

    multumesc bunului dumnezeu pt toate binefacerile pt mine si familia mea doamne ajula si pe cumnatu meu sa se intoarca la tine cu iubire pt toti doamne ajuta ne si da ne sanatate

  • Grigorie GrigPostat la 2011-01-23 08:35

    Doamne iti multumesc ca existi! Iti multumesc pentru tot ajutorul dat. Doamne ajuta-ma! Doamne miluste-ma! Ajuta-mi copilul, iarta-mi copilul, protejeaza-mi copilul!

  • georgeta serbanPostat la 2011-01-16 16:32

    Doamne ajuta !

  • Helen NPostat la 2010-12-12 09:35

    Doamne, iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat si imi dai, bune si rele,usoare si grele, iti multumesc ca imi tii mintea limpede dupa toate greutatile pe care le-am trait si le traiesc, iti multumesc pentru tot. Ajuta-ma Doamne sa gasesd un loc de munca. Doamne iarta-ne, Doamne ajuta!

  • IOLANDA MARIANA COTEANUPostat la 2010-11-14 17:33

    Doamne Iti Multumesc,ca m-ai ridicat din patul de suferinta....si m-ai ajutat sa ajung in Casa Ta cea Sfanta,intru-un loc minunat si placut sufletului meu.

  • Vali MarusterPostat la 2010-11-14 08:49

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE, SLAVIT FIE IN VECI NUMELE TAU!

  • IOLANDA MARIANA COTEANUPostat la 2010-11-07 16:44

    frumoasa rugaciune....Doamne Iti multumesc.....pentru toate.!!!!!!!!!

  • ade todoPostat la 2010-10-31 11:49

    Doamne Dumnezeul meu iti multumesc pentru tot ajutorul pe care mi-l dai. Auzi-mi rugaciunile, asculta-mi durerea sufletului, iarta-mi gresalele cele de voie si fara de voie, lumineaza-mi mintea sa fac voia ta. Doamne te rog indeparteaza vrasmasii rai de familia mea, care ne vor raul, lumineaza mintea sotului meu, intoarcei fata si sufletul catre familia lui, da-ne Doamne sanatate si bucurii in suflet sa putem sa ne rugam, sa fim mai buni si intelepti.Doamne ajuta-mi sa se rezolve problemele care s-au abatut peste noi, sa pot birui obstacolele care-mi stau in cale zi de zi ca tu esti totul pentru mine. Doamne ajuta!

  • Veronica GogaPostat la 2010-10-25 00:13

    Multumesc Doamne ca esti mereu alaturi de mine...iartami mie pacatele si ajutama sa trec peste toate.multumesc Tie si tuturor Sfintilor care sunt alaturi de mine.

  • ade todoPostat la 2010-10-17 15:48

    Doamne Dumnezeul meu ai grija de familia mea, ajuta-ma sa fiu mai buna , iarta-mi pacatele pe care le savarsesc si lucrurile pe care le fac neplacute tie. Arata-mi calea cea buna pe care sa o urmez, faca-se voia ta precum tu sti ca este cel mai bine pentru mine. Doamne iti multumesc pentru tot ce mi-ai daruit pana acum ,daruieste-mi putere sa trec peste toate greutatile vietii care s-au abatut asupra mea, da-mi liniste sufleteasca sa pot sa ma rog tie. Doamne ajuta!

  • Nina VitanPostat la 2010-10-17 14:39

    Doamne iti multumesc pentru ajutorul Tau, pentru ca accidentul sotului meu nu a fost mai grav, ajuta-ne sa intelegem Doamne voia Ta, iarta-ne gresalele noastre cele cu voia si cele fara de voie, Doamne iti multumesc ca am ajuns ieri la Sadinca, loc minunat, ajuta-ne sa mergem si peste doua saptamini, am mare nevoie, Doamne ajuta-ne sa ne rezolvam problemele cele multe, iti multumesc pentru raspunsul dat sotului meu, Maica Domnului ai mila de noi pacatosii, Sfinte Nectarie ai grija de familia mea, Sfinte Arsenie ajuta-ma, Amin.

  • alina iancuPostat la 2010-10-17 07:29

    DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU MILUIESTE NE PRE NOI!DOAMNE MILUIESTE ,DOAMNE MILUIESTE ,DOAMNE MILUIESTE ! AMIN.

  • Dantis FlorinPostat la 2010-10-03 11:37

    Doamne Iisus Hristose ,miluestene pe noi pacatosi

  • Cornelia RoventaPostat la 2010-09-26 16:31

    DOAMNE, Iubitorule de oameni te rog sa ma ierti pentru tot ec am gresit cu fapta, gandul si cuvantul sa-mi luminezi mintea ca sa fiu bine placuta Tie. Ai grija de familia mea ,acopera-ne cu Sfantul Duh si ne pazeste. Prea Sfanta Treime miluieste-ne pre noi SFINTE DUMEZEULE,SFINTE TARE, SFINTE FARA DE MOARTE, miluiest-ne pre noi. Iti multumesc DOAMNE. AMIN.

  • Rodica MurariuPostat la 2010-09-26 13:53

    Doamne, iti multumesc pentru ca existi, pentru ca nu m-ai parasit in nicio clipa a vietii mele, iti multumesc pentru preaplinul iubirii tale. Esti totul pentru mine.Esti oaspetele nostru, nu ne parasi!Binecuvantat fii Doamne, binecuvantat fie numele Tau in veci, Amin!

  • ade todoPostat la 2010-09-19 16:09

    Doamne iti multumesc ca esti alaturi de mine si copilasii mei in aceste momente nefericite ale vietii mele. Stiu Doamne ca doar prin rugaciune si cu sufletul curat fata de tine si Preasfanta Nascatoare pot sa-mi gasesc linistea sufleteasca.

  • valeriu munteanuPostat la 2010-09-19 13:23

    I-ti Multumesc tie Doamne, pentru viata ce mi-ai daruit-o pentru toate grijele ce mi le porti, sanatate si linistea familiara si duh stapanitor si povatitor ce il am asupra mea si a copiilor mei, Amin si Doamne ajuta.

  • prozan corneliaPostat la 2010-09-12 11:42

    MULTUMESC DOAMNE PETRU TOATE REALIZARILE DE PANA ACUM.DAR TE ROG AJUTAMA DOAMNE SA SCAP DE PROBLEMELE PE CARE LE AM ACUM NU MAI STIU INCOTRO SA O IAU. TU ESTI TOT AJUTORUL MEU. DOAMNE AJUTA

  • Florica VizireanuPostat la 2010-08-22 12:37

    Doamne ajuta-ne !

  • ade todoPostat la 2010-08-22 11:14

    Doamne tie iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat in aceasta viata, doamne te rog iarta-mi pacatele pe care le savarcesc in fata ta cu voie si fara de voie. Doamne te rog ajutama sa se rezolve problema din viata si familia mea, asa cum mai ajutat intotdeauna. Te rog doamne Dumnezeul meu si sfanta fecioara Maria roagate pentru familia mea. Multumesc pentru toate rugaciunile pe care le citesc zilnic. Doamne ajuta

  • marinela camelia ormenisan Postat la 2010-08-01 09:29

    Doamne, faca-se voia Ta !

  • georgeta serbanPostat la 2010-07-18 11:07

    Maine,poate, vom fi tot atat de buni si de ingaduitori ca Tine... Doamne ajuta ! Va multumesc pentru acest site

  • Eugene TEODORESCUPostat la 2010-07-11 17:33

    Stiu ca nu pot face nimic fara ajutorul Tau, Dumnezeul nostru al tuturor! De aceea Te rog, ai grija de mine si de sanatatea mea ca sa pot birui obstacolele care-mi stau in cale zi de zi.Trebuie sa am grija de cei dragi mie si am mare nevoie de ajutorul Tau. Te rog,Doamne nu uita de mine. Amin.

  • Samy SamyPostat la 2010-06-06 14:06

    FRumoasa rugaciune......Doamne ajuta!

  • IULIANA PLESAPostat la 2010-05-16 11:59

    Mulţumesc,pentru atenţie.Să va dea Dumnezeu sănatate. Doamne ajută!

  • GINGHINA DANIELPostat la 2010-04-25 11:06

    SLAVA LUI DUMNEZEU , UNUL IN TREI IPOSTAZE , TATAL , FIUL SI SFANTUL DUH , SLAVA PURUREA FECIOAREI MARIA , IMPARATEASA CERULUI SI A PAMANTULUI , SLAVA INTRU CEI DE SUS , PE PAMANT PACE SI DRAGOSTE! DUMNEZEU SA AIBA MILA DE NOI NEVREDNICII , PACATOSII , DESFRANATII , DINTRE CARE CEL MAI MARE SUNT EU , SI SA NE INVREDNICEASCA DE IMPARATIA SA CEREASCA PREAMINUNATA! MULTA SANATATE , PACE , LINISTE SI IUBIRE DUHOVNICEASCA FRATILOR SI SURORILOR MELE DE PE ACEST SITE SI DIN LUME , AMIN!

  • Simona CojocariuPostat la 2010-04-04 12:20

    Doamne Ajuta!

  • REDIS MARIAPostat la 2010-03-21 14:35

    DOMNUL DUMNEZEU SA FIE PREA MARIT SI LAUDAT!!!SA SE INDURE DE NOI TOTII,SI SANU NE PEDEPSEASCA DUPA MULTIMEA PACATELOR NOASTRE.DOAMNE JUTA!

  • Stela MihalachePostat la 2010-03-21 10:03

    Multumesc Sfintei Treimi din tot sufletul, pentru ca existati si nu ne lasati sa pierim! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun! Va iubesc si va respect!

  • violeta stoicuPostat la 2010-03-07 21:22

    doamne ajuta

  • VASILE JUJESCUPostat la 2010-03-07 10:21

    multumesc pentru rugaciunile din fiecare zi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE