51 de miliarde de la BOR pentru sinistratii din Banat.

51 de miliarde de la BOR pentru sinistratii din Banat. Mareste imaginea.


In cadrul colectei initiate de Biserica Ortodoxa Romana, incepand din Duminica Floriilor, s-au strans pentru ajutorarea persoanelor sinistrate in urma inundatiilor 5.100.000 de lei noi, la care se adauga materiale de constructii, cereale si bunuri de larg consum, a informat astazi Radio Trinitas, al Mitropoliei ortodoxe a Moldovei si Bucovinei.


Pentru radioul ortodox, pr. Constantin Stoica - purtator de cuvant al Patriarhiei Romane - a declarat: “In urma apelului pe care Preafericitul Parinte Teoctist - Patriarhul Romaniei l-a adresat ierarhilor, preotilor si credinciosilor Bisericii Ortodoxe Romane, in Ajunul Sarbatorii Floriilor, pentru ajutorarea familiilor sinistrate in urma inundatiilor ce au avut loc in luna aprilie 2005 in zona Banatului, centralizandu-se rezultatele colectei, membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane au fost informati asupra rezultatelor acesteia: In intreaga Biserica Ortodoxa Romana a fost colectata suma de 51 miliarde de lei, aproximativ 1,4 milioane euro, la care s-au adaugat materiale de constructie, cereale si alte bunuri de consum in valoare de aproximativ 10 miliarde lei.

” Pr. Constantin Stoica a precizat ca cei mai multi bani se vor indrepta catre Mitropolia Banatului, in conditiile in care vestul tarii a fost cel mai afectat de ploile abundente cazute in luna aprilie 2005. (© 05.07.2005, Iasi (Catholica))

 

.

18 Septembrie 2006

Vizualizari: 1928

Voteaza:

51 de miliarde de la BOR pentru sinistratii din Banat. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE