BISERICA IN SPITAL ESTE BENEFICA

Referitor la asa-zisul protest al cadrelor medicale de la Spitalul Clinic dr. Ioan Cantacuzino din data de 27 ianuarie 2011, eveniment prezentat fara obiectivitate de un anumit canal de televiziune si de o serie de publicatii, Arhiepiscopia Bucurestilor face urmatoarele precizari:

La protestul respectiv au participat 15 persoane si nu 30 sau 60, cum au informat anumite institutii mass-media.

Construirea unei biserici in curtea Spitalul Clinic dr. Ioan Cantacuzino s-a decis in luna august, in urma unui vot la care au participat toti angajatii unitatii si in cadrul caruia majoritatea personalului medical (198 persoane dintr-un total de 258) s-a pronuntat in favoarea realizarii acestui proiect, conform procesului verbal intocmit de conducerea institutiei cu aceasta ocazie.

Firma care a angajat lucrarea de constructie a defrisat un singur tei in data de 27 ianuarie 2011, in conformitate cu prevederile legale si avand toate avizele si autorizatiile necesare.

In schimbul defrisarii unui copac au fost plantati 15 arbori in Parcul Obor si alti 5 in Parcul Pasarari, conform procesului verbal intocmit de Administratia Domeniului Public Sector 2 la data de 8 mai 2009.

Ne exprimam dezamagirea vizavi de atitudinea unor cadre medicale care nu au inteles menirea unui locas de rugaciune si de alinare sufleteasca in incinta unui spital. Totodata, regretam prezentarea de catre presa laica intr-o maniera lipsita de obiectivitate doar pentru a crea ceva senzational.

BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI BUCURESTILOR

.

01 Februarie 2011

Vizualizari: 1126

Voteaza:

BISERICA IN SPITAL ESTE BENEFICA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE