Conferinta Nationala de Bioetica

Cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale de Bioetica va debuta joi, 22 septembrie, la Bucuresti. La acest eveniment vor participa 200 de cercetatori in domeniu din tara, dar si trei invitati de onoare din strainatate, intre care se va afla reprezentantul Comisiei Europene pe probleme de bioetica. Conferinta se va incheia duminica, 25 septembrie.

Mai multe informatii despre discutiile abordate in cadrul congresului ne-a oferit prof. Vasile Astarastoaie, coordonatorul evenimentului: „Discutam despre impactul globalizarii asupra comportamentului si mai ales de analiza etica a actiunilor.

Sunt patru sectiuni, dintre care o sectiune este spiritualitatea, in care ne referim la modul in care influenteaza o bioetica religioasa si o bioetica crestina comportamentele in stiintele vietii, avem un comportament privind etica promovarii medicamentelor si avem o sectiune privind migratia medicilor si factorii care o influenteaza si, nu in ultimul rand, avem o sectiune care analizeaza etica politicilor de sanatate”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

22 Septembrie 2011

Vizualizari: 345

Voteaza:

Conferinta Nationala de Bioetica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE