Cuvant si culoare din suflet de copil

Joi 29 mai, ora 1800, in Sala Mare a Primariei Moinesti va avea loc festivitatea de premiere a castigatorilor celei de-a III-a editii a concursului „Cuvant si culoare din suflet de copil”, in cadrul spectacolului 101 Bucurii pentru parinti si copii organizat de Protopopiatul Moinesti cu binecuvantarea Preasfintitului Ioachim Bacauanul, sustinut de profesorul de joaca LEON MAGDAN si invitatii sai.

„Anul 2014 a fost consacrat de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane ca fiind Anul omagial Euharistic si al Sfintilor Martiri Brancoveni. Nu este altceva decat o invitatie de a urmari viata sfintilor si a urma exemplul lor.

Avem convingerea ca este imperios necesar ca tinerii sa caute si alte repere decat cele pe care le propune societatea de astazi. Intr-o lume dezorientata, sau care este orientata mai mult pe orizontala, pierzandu-si dimensiunea verticala, Biserica propune reperele credintei.

In acest demers se inscrie si aceasta a treia editie a concursului nostru, activitate in cadrul careia copiii au fost chemati sa ne arate cum inteleg ei copilaria cu Hristos, sau cat de importanta este iubirea de Dumnezeu si de neam pentru dezvoltarea si devenirea noastra. La varsta copilariei, raspunsurile lor, in cuvant sau culoare, sunt uimitoare, si intotdeauna ne surprind prin prospetime si sinceritate”, a subliniat parintele protopop Costel Mares.

Protopopiatul Moinesti multumeste pe aceasta cale tuturor colaboratorilor, atat copiilor cat si profesorilor implicati in acest demers educational, si in mod special sponsorilor si donatorilor, cei care au contribuit la organizarea acestui eveniment, care se doreste pe de o parte a fi darul oferit de Biserica copiilor sarbatoriti de 1 iunie, iar pe de alta parte festivitatea de premiere sa fie mai mult decat un simplu prilej-sablon de inmanare a unor diplome.

„Astfel, ne adresam cu gratitudine S.C. ARBOCON IMPEX S.R.L., GRADINITEI “MOTANUL INCALTAT”, parohiilor Sfantul Nicolae - Moinesti, Sfintii Apostoli – Moinesti, Sfantul Spiridon – Comanesti, Sfantul Nicolae – Poduri, Adormirea Maicii Domnului – Stanesti, Sfintii Imparati – Pietrosu si Pogorarea Sfantului Duh – Valea Sosii” - a mai spus parintele protopop.


Sursa: epr.ro

.

29 Mai 2014

Vizualizari: 645

Voteaza:

Cuvant si culoare din suflet de copil 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE