'Dar cu drag de martisor'

Fundatia "Cuvantul care zideste" a Mitropoliei Olteniei, deruleaza incepand de joi, 28 februarie si pana pe 30 martie, campania umanitara "Dar cu drag de martisor". In cadrul actiunii, realizate in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, elevi ai unitatilor de invatamant primar, gimnazial si liceal din municipiul Craiova, vor realiza diverse obiecte din lut, martisoare, medalioane, bratari, care vor fi comercializate.

Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a fi ajutat un copil diagnosticat cu sindrom Down precum si o familie nevoiasa cu cinci copii minori, care au rezultate deosebite la invatatura. Campania a debutat in Piata "Mihai Viteazul", acolo unde reprezentanti ai Fundatiei "Cuvantul care zideste" au expus astazi martisoare din lut, realizate de voluntari, actiunea urmand sa continue si in cursul zilei de maine, 1 martie. Din data de 2 martie, aceste martisoare pot fi achizitionate de la sediul Fundatiei, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 3.

"O parte din suma adunata in aceasta campanie va fi folosita intr-o alta campanie derulata in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Nicolae Romanescu, "De la copii pentru copii", prin care, un grup de elevi voluntari, sub indrumarea domnului profesor Catalin Ostroveanu, vor picta saloanele Sectiei de Chirurgie Pediatrica a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova”, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundatiei "Cuvantul care zideste".

Campania "Dar cu drag de martisor" se va incheia cu un spectacol care va avea loc in sala de festivitati a Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.

(Gabriela Popescu)

.
Pe aceeaşi temă

01 Martie 2013

Vizualizari: 756

Voteaza:

'Dar cu drag de martisor' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE