Hramul bisericii Sfantul Mucenic Haralambie din Galati

In Duminica a XVI-a dupa Rusalii, biserica "Sfantul Mucenic Haralambie" din municipiul Galati si-a sarbatorit ocrotitorul.

Sfanta Liturghie a fost savarsita de Inaltpreasfintitul Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi. La eveniment au participat membrii Consiliului si Comitetului parohial, precum si numerosi credinciosi din parohie si din municipiu.

Tinerii si copiii parohiei care participa activ la viata Bisericii si se implica in toate activitatile desfasurate in cadrul programelor nationale "Hristos impartasit copiilor" si "Alege scoala!" s-au spovedit, iar la Sfanta Liturghie din ziua hramului, s-au impastasit.

Pentru familiile si persoanele care se confrunta cu probleme financiare si materiale, parohia a pregatit peste 300 de pachete cu alimente.

Dupa incheierea Sfintei Liturghii, Inaltpreasfintia Sa a mers la Catedrala Arhiepiscopala unde, la racla cu moastele Sfantului Mucenic Haralambie a savarsit slujba acatistului, credinciosii prezenti inchinandu-se si primind binecuvantare arhiereasca.

Sursa: edj.ro

.
Pe aceeaşi temă

11 Februarie 2013

Vizualizari: 892

Voteaza:

Hramul bisericii Sfantul Mucenic Haralambie din Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE