Lansarea cartii 'Insemnari din pridvor'

La Biblioteca Nationala a Romaniei, va avea loc joi, 12 septembrie 2013, ora 18.00, in sala “Mircea Vulcanescu”, lansarea volumului de publicistica “Insemnari din pridvor” al jurnalistei Daniela Sontica, aparut la Editura Trinitas a Patriarhiei Romane.

Sunt invitati sa vorbeasca despre carte: pr. consilier patriarhal Nicolae Dascalu – directorul general al Ziarului Lumina, pr. consilier patriarhal Constantin Stoica - purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, doamna Elena Tirziman, directorul general al Bibliotecii Nationale a Romaniei, si jurnalistul Remus Radulescu de la Radio Romania Actualitati.

Moderator, jurnalistul si scriitorul Dumitru Manolache.

Cartea “Insemnari din pridvor” reuneste peste 70 de editoriale si alte cateva texte publicate in perioada 2010-2012 in Ziarul Lumina, unde autoarea este redactor-sef.

“Uneori inmiresmate de bucuria sarbatorii, alteori sententioase sau meditative, cu imagini in care se imbina incercarile vietii cu nostalgiile copilariei, textele Danielei Sontica denota preocuparea de a intelege oamenii in lumina credintei, de a marturisi cu mijloace jurnalistice bucuriile vietii duhovnicesti traite cotidian. Stilul simplu, eleganta exprimarii si insiruirea, de multe ori surprinzatoare a ideilor, fac din «Insemnarile din pridvor» o lectura agreabila, pe care o recomandam cu caldura tuturor jurnalistilor crestini. Chiar si celor din mass-media laica, pentru ca vor gasi astfel si o parte din framantarile lor spirituale si, poate, raspunsuri la intrebari pe care nu si le-au pus inca”, scrie in prefata Pr. Nicolae Dascalu.

Daniela Sontica are o experienta in presa scrisa de 20 de ani, a fost redactor mai multi ani la Jurnalul National, unde a scris in cadrul editiilor de colectie si speciale, dar si pe domeniul religios.

.

11 Septembrie 2013

Vizualizari: 513

Voteaza:

Lansarea cartii 'Insemnari din pridvor' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE