Moastele Sfantului Nectarie de la Eghina vor fi aduse spre inchinare la Bucuresti

Moastele Sfantului Ierarh Nectarie de la Eghina, vindecatorul de boli, vor fi aduse spre inchinare la Bucuresti in perioada 24 – 30 octombrie 2012

Ca in fiecare an, la Sarbatoarea Sfantul Cuvios Dimitrie Nou, Ocrotitorul Bucurestilor– 27 octombrie, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, Patriarhia Romana face demersuri pentru aducerea de sfinte moaste pastrate in alte Biserici Ortodoxe Surori, spre a fi venerate de zecile de mii de pelerini, care participa la pelerinajul anual, organizat pe Colina Patriarhiei in Bucuresti.

Anul acesta, 2012, credinciosii si pelerinii care vor veni sa se inchine la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie Nou, Ocrotitorul Bucurestilor si ale Sfintilor Imparati Constantin si Elena, Ocrotitorii Catedralei patriarhale,vor avea posibilitatea sa cinsteasca si moastele Sfantului Ierarh Nectarie de la Eghina, vindecatorul de boli, care vor fi aduse la Bucuresti in perioada 24 – 30 octombrie 2012.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.
Pe aceeaşi temă

16 Octombrie 2012

Vizualizari: 1311

Voteaza:

Moastele Sfantului Nectarie de la Eghina vor fi aduse spre inchinare la Bucuresti 5.00 / 5 din 1 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • maria raduPostat la 2012-10-18 21:57

    Vor fi aduse la Patriarhie?

  • Flora StanescuPostat la 2012-10-17 13:48

    O adevarata binecuvantare. Abia astept sa ajung si eu acolo.Sper ca lumea nu se va inghesui si vom sta ordonat la rand pentru a ne putea inchina la sfintele moaste si a ne ruga in liniste. Multumim Patriarhiei Romane.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE