Sfintire de loc si punerea pietrei de temelie a capelei - Sfintii Doctori fara de arginti Cosma si Damian din Fetesti

Programata inainte de plecarea la cele vesnice a Preasfintitului parinte Damaschin, sfintirea de loc si punerea pietrei de temelie a capelei „Sfintii Doctori fara de arginti Cosma si Damian" din Fetesti, Protoieria Fetesti a avut loc la data dinainte fixata, anume 10 mai a.c.

Slujba de sfintire a fost savarsita de catre Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi, atat din arhiepiscopie cat si ai Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. Biserica va avea destinatia de capela a noului spital care se va construi in Fetesti. Preotul desemnat sa se ocupe cu lucrarile este actualul preot slujitor al capelei din cadrul vechiului spital, Preacucernicul Mihalascu Marian.

La slujba au participat aproximativ 300 de credinciosi, care s-au rugat, alaturi de cler, pentru ca Dumnezeu sa trimita ajutor pentru incheierea lucrarilor si sfintirea bisericii.

Sursa: sf-esc.ro
Episcopia Sloboziei si Calarasilor
 

.

12 Mai 2009

Vizualizari: 371

Voteaza:

Sfintire de loc si punerea pietrei de temelie a capelei - Sfintii Doctori fara de arginti Cosma si Damian din Fetesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE