O intrebare

O intrebare Mareste imaginea.

In trecut sodomitii erau marginalizati de societate, erau paria unei comuniuni. Acum isi cer drepturi si isi etaleaza pacatele strigatoare la Cer prin parade ale mandriei.Pe vremuri mai exista rusine de pacat, acum rusinea este un pacat!. Pe vremuri isi ascundeau patimile cat puteau de bine in intimitatea caselor lor, nu cumva ca cineva sa afle secretul lor. Nu traiau in cimitire, dar se ascundeau de lume.

Problema este ca noi ne comportam ca niste morminte. Nu mai vorbim, ca sa nu se simta celalalt insultat. Nu mai spunem adevarul, pentru ca s-ar putea ca celalalt sa se simta jignit. Mi se pare insa ca tacerea este acceptata numai atunci cand este petrecuta in rugaciune.

Saptamana trecuta intr-o scoala din Londra, o invatatoare a refuzat sa dea un pahar de apa unui elev pe motiv ca in aceeasi clasa erau cativa musulmani care tineau ramadanul si nu cumva sa se simta jigniti!!!!

Noi trebuie sa ne supunem minoritatilor, majoritatile nu mai au drepturi, se intoarce lumea cu susu-n jos.

Si un ultim gand: printre toti cei care sustin "normalitatea" sodomiei si spun ca Dumnezeu i-a creat asa. ii intreb si va rog sa-i intrebati: "Daca este o relatie fireasca -de la Dumnezeu-, atunci de ce unul dintre parteneri trebuie sa aiba comportament feminin si celalalt masculin? De ce nu se comporta fiecare asa cum a fost creat: barbat sau femeie?".

Arhim. Siluan Visan


 

.

Despre autor

Siluan Visan Arhim. Siluan Visan

Senior editor
153 articole postate
Publica din 01 Ianuarie 2011

Pe aceeaşi temă

31 Iulie 2013

Vizualizari: 1146

Voteaza:

O intrebare 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE