Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 02:46:52
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta este intr-o declaratie oficiala adventista sau o spui tu in virtutea faptului ca te afli pe un forum ortodox si vrei sa fii politicos cu gazdele?
O spune orice adventist, chiar cei care au avut experiențe nefericite cu ortodocșii. Biserica Ortodoxă este privită ca o biserică creștină, iar credincioșii ei nu sunt numiți niciodată eretici, demonizați, ori alte epitete cu care sunt gratulați adventiștii pe aici.

Citat:
Si chiar nu inteleg dupa ce criteriu/sistem, poti sa ai invataturi si practici eretice si totusi sa nu fii eretic.
Am spus necreștine, nu eretice. În fine, poate n-am găsit eufemismul potrivit...

Citat:
Cum, n-ai recunoscut acolo evanghelia adventista? sau protestanta in general.
Si cat de falsa este cred ca am aratat suficient.

Ah, daca rezumi Evanghelia la doua cuvinte, o propozitie sau o fraza cel mult, toti puteam parea crestini ai aceleasi Biserici.
Problemele apar o data ce ies la iveala detaliile.
Mda. Diavolul se ascunde în detalii...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42