Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2012, 16:32:12
imyria imyria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2012
Implicit

Noi avem trei copii pe care i-am impartasit, dupa botez, la fiecare Sf. Liturghie la care am asistat. cat au fost bebelusi s-a mai intamplat sa picure Sf. Impartasanie pe hainute, pe care ulterior le-am ars. O solutie, pentru a evita aceasta este folosirea unei bavetici, la care se poate renunta mai usor decat la o hainuta. Si mare atentie la cum este sters copilasul cu stergarul special folosit la Impartasanie. Nu cred ca este candva un copil prea mic pentru a-L primi pe Hristos. Nu vad rostul trecerii a 7-8 ani, o perioada atat de pretioasa, ca un copil sa primeasca Sf. Impartasanie. Copilul cel mai mare ne-a anuntat deja ca dupa ce implineste 7 ani se va spovedi saptamanal, pentru a se putea impartasi saptamanal, dar si pentru a nu se aduna prea multe pacate nespovedite. Deci as putea spune ca nu e la varsta intelegerii,pentru ca are doar 6 ani?
Cat despre regurgitare.. intr-adevar este o problema, o solutie pe care ne-a oferit-o parintele a fost sa spalam hainele pe care a regurgitat iar prima apa sa o aruncam intr-un loc curat (cam greu la bloc). Dar cand s-a intamplat sa regurgiteze la scurta vreme dupa impartasanie, si am vazut clar pe haine rosu din Sf. Impartasanie, le-am ars (cel mai sigur). Acum am depasit perioada critica, cel mai mic are aproape doi ani si nu mai sunt probleme de genul acesta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
impartasirea copiilor liclic27 Preotul 94 26.12.2017 21:05:13
Moartea bebelusilor digitekovi Moaste 43 03.05.2011 21:06:36
Impartasirea copilului mic DariaFlor Generalitati 95 08.09.2010 20:12:34
Impartasirea Preotului un.simplu.gand Preotul 3 06.09.2010 19:06:57
Zaharul nu calmeaza durerile bebelusilor absolutep0wer Generalitati 1 06.09.2010 14:45:29