Pelerinaj Grecia - Sfintele Pasti in Corfu

Pelerinaj Grecia - Sfintele Pasti in Corfu Mareste imaginea.


Pelerinaj Sfantul Dumitru (Salonic), Meteora, Sfantul Ioan Rusu(Evia), Sfantul Nectarios (Aegina), Sfantul Andrei (Patras), Sfantul Spiridon(Corfu) + orasele Atena, Salonic, Corint, Nafplio, Patras, Ioannina

10 zile - transport autocar + ferry boat

420 Euro + 100lei noi (1milion lei vechi)

 

Plecare: 16 Aprilie 2006

Ziua1. Duminica 16.04.2006 (770 km) 

Plecare din Bucuresti ora 06:00 pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic.


Seara sosire in Salonic* si cazare la hotel Dias in Makrigialos (langa Salonic 40 km spre Atena).


*In cazul in care se ajunge la Salonic in jurul orei 19:00 se va face turul de oras: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfantul Dumitru cu vizite , opriri, cumparaturi. In cazul in care se intarzie la vame si in Bulgaria si se ajunge seara tarziu in Salonic, turul de oras Salonic se va face la sfarsitul excursiei.


Ziua2. Luni 17.04.2006 (530 km)

Dimineata ora 08:00 se ia micul dejun la hotel.Ora 09:00 plecare din Paralia Katerini pe ruta Katerini, Larisa , Lamia , Chalkida. De la Chalkida se trece pe pod in insula Evia si se merge spre satul Prokopi la moastele Sfantului Ioan Rusu. In jurul pranzului se viziteaza Biserica Sfantul Ioan Rusu din Evia . Dupa amiaza plecare spre Atena. Seara sosire in Atena si cazare la hotel Balaska sau Oscar.

 

Ziua 3. Marti 18.04.2006 (30 km)

Dimineata ora 08:00 se ia micul dejun la hotel. Ora 9:00 plecere din hotel si tur de oras ATENA cu vizite la ACROPOLE , STADIONUL OLIMPIC, CASA PARLAMENTULUI, PIATA SYNTAGMA, PIATA OMONIA, ACADEMIA SI UNIVERSITATEA, BIBLIOTECA NATIONALA, ZAPIO, MONASTIRAKI SI PLAKA.Dupa-amiaza ora 16:00 plecare din portul Pireu cu destinatia Egina. Ora 17:30 sosire in Egina si cazare la hotel Kariatides in Agia Marina. Dupa aceea timp liber pentru plaj a , plimb a ri, cumparaturi sau odihna.

 

Ziua4. Miercuri 19.04.2006 (16 km) 

Dimineata mic dejun la hotel. Se viziteaza Biserica Sfantul Nectarie si templul Aphaia . Dupa amiaza timp liber pentru odihna, plaja. Seara cazare la hotel Kariatides in Agia Marina.

 

Ziua5. Joi 20.04.2006 (200 km) 

Dimineata mic dejun. Ora 10:00, imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Pireu. Ora 11.30, plecare din Pireu pe ruta Elefsina-Corint. Pe drum se face oprire la Canalul Corint. Din Corint se pleaca spre Epidavros. Se viziteaza vechiul teatru. De la Epidavros se pleaca spre Micene si se viziteaza site-ul arheologic. Seara se ajunge in Nafplio si se viziteaza orasul. Seara cazare in Nafplio hotel Nafplia.

 

Ziua 6. Vineri 21.04.2006 (320 km) 

Dimineata mic dejun. Ora 8:00 plecare din Nafplio pe ruta Tripoli , Langadia, Olympia. La Olympia se viziteaza site-ul arheologic. Plecare din Olympia spre Patras. Dupa amiaza se ajunge in Patras si se viziteaza Biserica Sfantul Andrei din Patras. Seara, orele 22.00, imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Corfu - Kerkira . Cazare in cabine cu 4 paturi si toaleta pe ferry-boat.

 

Ziua 7. Sambata 22.04.2006 (45 km)

Ora 6:45 sosire in Kerkira si debarcare de pe ferry-boat. Se viziteaza Biserica Sf. Spiridon din Kerkira si orasul ( CORFU ). In jurul pranzului cazare la hotel Corfu Maris din Benites si dupa amiaza timp liber. Seara deplasare la Biserica pentru Inviere. Optional (30 Euro/pers) Cina de Pasti si sarbatorirea Sfintelor Pasti in cadru festiv si in atmofera greceasca.

 

Ziua 8. Duminca 23.04.2006 (240 km) 

Dimineata ora 08:00 mic dejun. Ora 11:00 imbarcare pe ferryboat cu destinatia Igoumenitsa. Ora 12:40 sosire in Igoumenitsa si plecare cu autocarul spre Ioanina. Tur de oras Ioanina. Plecare din Ioanina pe ruta Metsovo, Kalambaka. Seara se ajunge in Kalambaka si cazare la hotel Rex. Optional (30 Euro/pers) cina la un restaurant cu specific grecesc.

 

Ziua 9 Luni 10.10.2005 (180 km)

Dimineata mic dejun ora 08:00. Dupa aceea se va vizita Manastirea Marele Meteor (Metamorfoseos ) si Manastirea Varlaam . Se opreste la ZINDROS (magazin de icoane, carti, obiecte bisericesti, souvenir-uri, haine de blana etc). La Zindros turistii vor fi intampinati cu ouzo, se va face o demonstratie de realizare a icoanelor, iar la plecare se va organiza o tombola. Dupa cumparaturile de la Zindros se merge la restaurant pentru a se servi masa (cine doreste). Dupa amiaza plecare din Kalambaka pe ruta Trikala, Larisa, Valea Tembi. In valea Tembi se viziteaza Manastirea Sfanta Paraschiva. Plecare mai departe spre Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini la hotel Olympus .

 

Ziua 10 Marti 11.10.2005

Mic dejun ora 8:00. Ora 9:00 plecare din Paralia Katerini spre Salonic. In cazul in care turul de oras nu s-a realizat in prima zi se va efectua acum tur de oras Salonic Agora Romana , Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfantul Dumitru cu vizite, opriri, cumparaturi. Plecare din Salonic spre Romania si sosire noaptea tarziu in Bucuresti sau a doua zi in functie de drum si de trecerile prin vame.


Pretul include:

 

-Transport cu autocar 2-3* Aer Conditionat.

-8 cazari cu mic dejun in hoteluri echivalent 3* (toaleta, dus, Aer conditionat)

-O noapte croaziera pe mare Patras-Corfu cu cazare in cabine cu 4 paturi si toaleta.

-4 traversari cu ferry-boat: Pireu-Eghina, Eghina-Pireu, Patras-Corfu, Corfu-Igoumenitsa.

-Insotitor de grup (cunoscator de limba romana si greaca).

 

Pretul nu include:

 

-Asigurare medicala de calatorie obligatorie,

-Intrarile la muzee si obiectivele turistice.

-Supliment camera single 95 Euro.

-Supliment Cabina dubla pe ferry-boat 25 Euro/persoana.

La grup de 15+1 persoane se acorda o gratuitate. Cei care achita pana la data de 1 martie beneficiaza de o reducere de un milion lei (100 lei noi)

 

Grup minim 32 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va achita un supliment de 40 Euro/pers pentru minibus sau excursia se va anula.

Detalii: KRETAN TOUR

Pe aceeaşi temă

02 Iulie 2012

Vizualizari: 8383

Voteaza:

Pelerinaj Grecia - Sfintele Pasti in Corfu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE