Oferta speciala! Pelerinaj in Israel

Oferta speciala! Pelerinaj in Israel Mareste imaginea.

Agentia de Pelerinaje Avraam Travel organizeaza dese pelerinaje in Tara Sfanta, avand incluse in traseu locurile importante prin care a trecut Mantuitorul, Maica Domnului, Sfantul Ioan Botezatorul etc. Pelerinajul incepe cu Mormantul Sfantului Gheorghe si continua cu orasul Ein Karem. Aici se va vizita Biserica Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, ridicata pe locul unde a fost nascut Inaintemergatorul Domnului si unde Fecioara Maria a venit la ruda ei, Elisabeta, mama Sfantului Ioan. Apoi ajungem in Bethleem, locul in care s-a intrupat Cuvantul lui Dumnezeu. La Bethleem, care inseamna „casa painii“, se pastreaza si astazi pestera in care, s-a nascut Mesia cel mult asteptat.

Numele vechi al cetatii Bethleemului era Efrata, cu un semantism similar termenilor de „rod“ si „belsug“.

OFERTA SPECIALA! PELERINAJ IN ISRAEL
24 – 29 Iunie 2015 , 6 Zile – 5 Nopti cu toate taxele 565 EUR !!!

Ziua I : Intalnire cu grupul la aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor catre Tel- Aviv –Tara Fagaduintei. Aterizare, formalitati de intrare in tara, intalnire cu ghidul vorbitor de limba romana si acomodare cu ceea ce inseamna Israel. Prima oprire este la Lod, la Mormantul Sf. Gheorghe. Continuam cu Ein Karem, locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul. Spre seara ajungem in orasul Bethleem, locul nasterii lui Iisus, pentru cazare si cina, intr-un hotel elegant corespunzator 4* .

Ziua II : Micul dejun, Betleem - imbarcare si rugaciunea de dimineata si ajungem la locul numit Biserica Nasterii, ne inchinam si continuam cu Grota Laptelui, Cupola Magilor, Campul pastorilor. Avem o ora de cumparaturi si ne deplasam in Pustiul Iudeii, pentru a ne inchina la Man. Sf. Sava cel Sfintit si Man. Sf. Teodosie. Sunt doua manastiri cu viata monahala neintrerupta din secolul IV si adapostestesc Sf. Moaste ale Sf-lor Martiri ucisi de persi cat si ale SF. SAVA si Sf. Ioan Damaschin; Dupa amiaza, vom reveni in Betleem. OPTIONAL ( 30 eur ), vom efectua o deplasare la Hebron, unde ne vom inchina la Stejarul din Mamvri- locul in care s-a aratat Sf. Treime. Spre seara, revenim in Betleem pentru cazare si cina.

Ziua III : Mic dejun. Deplasare in Valea Iordanului- Locul Botezului Mantuitorului Hristos; Participare la Sf. Liturghie si vom fi partasi la minunea “Intoarcerii Iordanului”; Este ziua in care vom merge la Man. Hozeva si ne vom inchina la Sf. Ioan Hozevitul, sfant roman, cu moaste intregi, contemporan cu noi. Vom mai vizita si Asezamantul Romanesc de la Ierihon, Izvorul lui Elisei, bis. Dudul lui Zaheu. Vom privi Muntele Carantania si ne vom continua traseul cu Man. Gherasim; Revenim la Betleem pentru cina si cazare.

Ziua IV : Dupa micul dejun, ne ocupam locul in autocar si ajungem la Bis. Buna Vestire, locul in care Fecioara Maria a primit vestea nasterii lui Iisus. Deasemenea ne vom opri si la Bis. Catolica, asezata pe locul casei Sf. Iosif. Avem 1 ora de cumparaturi in magazinele de suveniruri si de dulciuri din Nazareth. Continuam traseul cu Bis. Nuntii, Sf. Moaste ale Sf. Simon Zelotul din Canna Galileii, locul unde Iisus a savarsit Prima Minune- Transformarea apei in vin. Achizitionam vin bisericesc. Urmatorul obiectiv este Muntele Tabor, locul unde ne aminteste de sarbatoarea Schimbarea la Fata, continuam cu Muntele Fericirilor, unde Iisus a rostit prima oara FERICIRILE. Pasii ne poarta pe malul Marii Galileii, la Capernaum - Bis. Celor 12 Apostoli, un loc foate drag Mantuitorului, unde a savarsit foarte multe minuni. Vecina cu Capernaum este si Tabgha, locul inmultirii celor 2 pesti si 5 paini. OPTIONAL, ne oprim la un restaurant, pentru pranz “ Pestele Sf. Petru “ si facem o plimbare cu barca pe Marea Galileii. ( cost 35 eur / pers). Ne continuam drumul catre Betleem, pentru cina si cazare;

Ziua V : Micul dejun, calatorim spre Ierusalim. Parcurgem pe jos, Muntele Maslinilor, unde ne inchinam la Biserica Tatal Nostru, locul in care Iisus a rostit rugaciunea TATAL NOSTRU, Bis. Inaltarii si Bis. Aflarii Capului Sf-tului Ioan Botezatorul, coboram si ne inchinam la bis. Dominus Flevit, unde Iisus a plans soarta Ierusalimului, continuam coborarea si ne oprim la bis. Sf. Maria Mgdalena, ajungem in Gradina Ghetimani cu batanii maslini, care ne amintesc cel mai dureros episod, tradarea si prinderea lui Iisus. Ne inchinam la bis. Natiunilor si incheiem cu Mormantul Maicii Domnului, locul unde a fost gasit Sf. Brau si Icoana Facatoare de Minuni – MAICA DOMNULUI IERUSALEMITA. Parintele Anatolie, va va povesti, despre acest sfant loc; Dupa amiaza intram in Sfanta Cetate prin poarta Leilor si parcurgem Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Piatra Ungerii, Golgota, bis. Invierii si Sf. Mormant. Seara revenim in Betleem pentru cina si cazare;

Ziua VI : Dupa micul dejun, ne pregatim bagajele si in drum spre aeroport ne vom opri la Ierusalim si vom vizita Muntele Sion cu urmatoarele obiective: Dormition – locul adormirii Maicii Domnului, Foisorul – Cina cea de Taina si Pogorarea Sf. DUH, Mormantul regelui David si Zidul Plangerii. Ne vom indrepta catre Jaffa – Bis. Sf. Arhangheli, unde par. arhmandrit Gherasim va povesti din punct de vedere biblic insemnatatea locului; Continuam drumul spre aeroportul Ben Gurion pentru a efectua zborul spre casa

Tarif : 565 EUR/ PERS cam. DBL / pentru grup de 40 persoane


Tariful include: bilet de avion cu taxe de aeroport incluse;
- cazare 5 nopti cu mic dejun si cina in hoteluri de 4*;- transfer aeroport / hotel / aeroport ;
- transport cu autocar pe tot parcursul excursiei in Israel
- ghid vorbitor de limba romana si insotitor de grup din partea organizatorului;
Tariful nu include : tips( bacsis) ghid, sofer – 30 eur/ pers;

- excursiile optionale ; plimbare cu barca pe Marea Galileii 10 eur;
- pranz cu pestele Sf. Petru si salate traditionale 25 eur;
- vizita la Stejarul din Mamvri- locul in care s-a aratat Sf. Treime Patriarhului Avraam 30 eur;
- participare la Sf. Liturghie, Sf. Mormant ( noaptea) 20 eur;

Pentru grup mai mic de 30 pax supliment 30 euro/Pers.Pasaport valabil minim 6 luni;

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735162701/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel


De retinut:
Pestera Nasterii este o incapere in stanca, lunga de 7 metri si lata de 3 metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea de „Grota Nasterii“. Locul unde a fost ieslea cu Pruncul se afla exact la rasaritul pesterii si formeaza altarul propriu-zis, in care slujesc ortodocsii. Deasupra locului nasterii Domnului este pusa o placa de marmura de culoare maroniu-roscata, in centrul careia se afla steaua simbolica, din argint si aur, donatia lui Serban Cantacuzino. In mijlocul stelei este scris in limba latina: „Hic de Vergine Maria Jesus Christus natus est“ („Aici, Fecioara Maria L-a nascut pe Iisus Hristos“).In Sfanta Pestera se face Liturghie in fiecare dimineata, intre orele 5.30-7.00, de catre un preot ortodox. Dupa ortodocsi, slujesc zilnic armenii si catolicii. In sarbatori, se face Sfanta Liturghie intre orele 7-8.30.

.
Pe aceeaşi temă

13 Mai 2015

Vizualizari: 1301

Voteaza:

Oferta speciala! Pelerinaj in Israel 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE