Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Spiridon

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Spiridon Mareste imaginea.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Spiridon
5 zile
10 - 14 DECEMBRIE 2015

Ziua 1: Intalnire la ora 16.00 la baza dealului Patriarhiei si plecare pe traseul- Ruse-Sofia Kulata-Promahonas – Igoumenitsa (traseu de noapte).

Ziua 2:
Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu la Hotel 3*. Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon. ( deplasare pietonala).

Ziua 3: Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie. Vizita la Mrea. Sf. Muc. Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni a Sf Muc Paraschevi). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu Hotel 3*.

Ziua 4: Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire). Cazare in Kalambaka Hotel 3*.

Ziua 5:
Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire in Salonic , unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Biserica Sf. Sofia loc unde se afla moastele Sf. Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Continuarea traseului spre Bulgaria. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Tarif: 150 Euro / pers.

Tariful include:
- transport cu autocarul ;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si tripe ) ;
- insotitor de grup preot/teolog;

Tariful nu include:
- asigurarea medicala ( 20 lei );
- intrarile la obiective turistice 3 Eur/manastire;
- traversarile cu ferry-boat- ul- 15 Eur.

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

06 Noiembrie 2015

Vizualizari: 1176

Voteaza:

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Spiridon 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE