Pelerinaj la Prislop: 27 - 28 Februarie 2016

Pelerinaj la Prislop: 27 - 28 Februarie 2016 Mareste imaginea.

Pelerinaj la Prislop - plecari: 27 - 28 Februarie 2016

Ziua I : Sambata. Intalnire la ora 06.30 la Patriarhie.Plecare spre Ploiesti unde vom opri la Manastirea Ghighiu (unde se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Siriaca), apoi Manastirea Sinca Noua unde se afla: moastele Sfantului Nectarie si un odor de mare preţ pentru noi creştinii, Epitrahilul Pr. Arsenie Boca, odor sfânt ce simbolizează jugul slujirii lui Hristos şi darul Sfântului Duh, purtat de marele nostru duhovnic, al românilor, Părintele Protosinghel Arsenie Boca, care a fost un neîntrecut propovăduitor al cuvântului evanghelic, moastele Sfintei Anastasia Romana, Marama Maicii Domnului adusa de la Vatican, Icoana Maicii Domnului vindecătoare de cancer Pantanassa. Optional: Manastirea Sinca Veche apoi Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, vizitam Izvorul Pr. Arsenie Boca si Mormantul Pr. Teofil Paraianu. Cazare in Hateg/Hunedoara.

Ziua II : Duminica. Ora 08.00 plecam la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, vizitam pestera in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie. Popas pentru masa de pranz la Orastie.Continuam traseul prin Defileul Oltului. Vom opri la Manastirea Cozia, apoi plecare spre Bucureşti.

Tarif : 180 lei / pers. Grup minim 40 de persoane

AVANS MINIM: 80 LEI/PERS.

Tariful include :
- transport autocar clasificat la 3*;
- cazare 1 noapte la hotel/pensiune ;
- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
- Optional: vizita la Manastirea Sinca Veche - 10 leipers.
- cina (doua feluri de mancare) - 25 leipers. - taxa de rezervare 5 leipers

NOTA:
Pentru inscriere se achita la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la :rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania.

Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0727064750 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

17 Februarie 2016

Vizualizari: 1504

Voteaza:

Pelerinaj la Prislop: 27 - 28 Februarie 2016 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE