Pelerinaj in Tara Hategului - Manastirea Prislop

Pelerinaj in Tara Hategului - Manastirea Prislop Mareste imaginea.

PELERINAJ IN TARA HATEGULUI

MANASTIREA PRISLOP - MORMANTUL PARINTELUI ARSENIE BOCA

Plecari: 14.03.2015 si 28.03.2015


Intalnire la ora 06.15 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare la 06:30 pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Horezu – Targu Jiu – Petrosani – Hateg – Calan - Sibiu - Ramnicu Valcea – Pitesti - Bucureşti.

Ziua I :Sambata. Plecare pe traseul de mai sus - Valea Jiului- vom poposi la Manastirea Dintr-un Lemn- un asezamant monahal din comuna Francești, judetul Valcea care are ca Hram: Nasterea Maicii Domnului. Continuam traseul cu vizita la Manastirea Polovragi - o manastire de maici cu hramul Adormirea Maicii Domnului, monument arhitectonic din Tara Romaneasca de secol al XVII-lea si Manastirea Lainici care este o manastire ortodoxa de calugari din Romania situata în defileul Jiului, judetul Gorj la 32 de kilometri de Targu-Jiu si la 25 de kilometri de Petrosani. Manastirea are hramul Intrarea in Biserica a Maicii Domnului. Aici se afla moastele Sf. Irodion, Icoana facatoare de Minuni a Maicii Domnului Grabnic Ajutatoare si mormantul Pr. Adrian Fageteanu. Seara cazare la pensiune in Hateg.




 

Ziua II :Duminica- dimineata ne imbarcam pentru continuarea pelerinajului catre Manastirea Prislop situata in apropierea satului Silvasu de Sus din judetul Hunedoara.



Participam la Sfanta Liturghie de la Manastire si ne inchinam la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Optional se poate vizita (in functie de conditiile meteo si acces) "grota - care mai poarta numele si de „Chilia” sau „Casa Sfantului" in care s-a nevoit Sfantul Cuvios Ioan de la Prislop - (cunoscut local si ca Sfantul Ioan de la Silvas). Masa de pranz o vom servi in zona Orastie dupa care vom continua traseul pe Valea Oltului cu scurta vizita la Manastirea Cozia (sec.XIV, ctitoria domnitorului Mircea cel Batran). Sosire seara in Bucuresti.

195 lei /pers.

Grup minim 40 pers
pentru un grup mai mic de 40 de persoane tariful este de 200 RON

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat;
- cazare o noapte la pensiune ( camere dubla sau tripla )
- insotitor din partea agentiei.

Tariful nu include :
- supliment pentru camera single ( la cerere)
- cheltuieli personale
- cina si masa de pranz


Obiectivele turistice se vor vizita in limita timpului disponibil.

Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup în functie de anumite situatii speciale

Pentru informatii suplimentare si rezervari:
Mobil: 0721264750/0752 847 506
e-mail : rezervari@starholidays.ro

Pe aceeaşi temă

13 Februarie 2015

Vizualizari: 4908

Voteaza:

Pelerinaj in Tara Hategului - Manastirea Prislop 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE