Cugetare a unei inimi simple

Cugetare a unei inimi simple Mareste imaginea.

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul !

Credeti in Dumnezeu fara sa Il vedeti. Crezand in El ne vom mantui. El a spus: "Adevarat va spun voua ca cel ce are credinta cat un graunte de mustar poate spune muntelui acestuia sa se ridice si sa se arunce in mare si asa va face." Ne-a lasat pe Sfintii Apostoli, care ne-au aratat, ne-au invatat si ne-au demonstrat ca fara Dumnezeu lumea nu ar fi nimic.

In Evanghelia de la Ioan (1, 1-17) se povesteste facerea lumii: "La inceput era Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul",in acest verset se povesteste despre cum a facut Dumnezeu lumea , prin Cuvant. "Toate prin dansul s-au facut si fara dansul nimic nu s-ar fi facut." El a creat lumea, oamenii si noi ne temem de un cutremur mai mare? Oare nu suntem noi nevrednici sa ne numim Fii ai lui Dumnezeu si frati ai lui Hristos? Daca lumea este a lui Dumnezeu si noi suntem ai Lui, de ce sa ne temem de lucrurile Lui?

Prin cutremure, inundatii si alte cataclisme naturale, Dumnezeu ne incearca credinta, iar daca noi intram in panica si uitam de El, nu avem credinta si sfarsitul se aproprie. De ce la un cutremur sa alergam pe scarile blocului, in loc sa ne asezam linistiti in fata unei icoane, sa ne inchinam si sa spunem o rugaciune? Chiar daca murim in acel cutremur, avem o moarte muceniceasca si Dumnezeu nu pierde pe cel ce are credinta si fapte izvorate din dragoste.

Orice fapta rea care ni se intampla, il blestemam pe Dumnezeu. Ce s-ar fi ales de Dreptul Iov daca ar fi reactionat ca noi, in zilele noastre, cand Dumnezeu i-a dat foc casei sale? Iov a spus "Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, fie numele Domnului Binecuvantat."

Trebuie sa credem si crezand ne vom mantui. Ne-a lasat noua pe Sfinti, icoanele, Moastele, Biserica, Insusi pe Fiul Sau l-a dat la moarte pentru noi si noi inca nu credem?

Credeti in Dumnezeu, mergeti la Biserica, spuneti o rugaciune cand aveti putin timp liber. Iar cine va spune ca nu are timp sa mearga la Biserica, va minti si iadul il va manca. Nu este deajuns sa ne rugam numai acasa. Fara Spovedanie si fara Impartasirea cu insusi Trupul si Sangele Domnului nu ne putem mantui!

Urmati sfaturile si faptele cele curate ale Sfintilor si credeti !

In zilele noastre se intampla nenumarate minuni si nici asa nu credem?

Vai noua, popor sarac, ce se va alege de noi ?!

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul !

Alin Nasser

Despre autor

Nasser Alin Nasser Alin

Colaborator
1 articole postate
Publica din 24 Decembrie 2009

08 Februarie 2010

Vizualizari: 564

Voteaza:

Cugetare a unei inimi simple 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE