Black Friday: Mergeti mai departe cu masina preferata

Black Friday: Mergeti mai departe cu masina preferata Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

În perioada 27, 28 și 29 noiembrie, Black Friday este dus la Altgrad. Acestea vor fi zilele cu cele mai multe și mai substanțiale reduceri din an pentru mașina dumneavoastră. Urmărind visul lui Henry Ford de a crea mașini practice, dar în același timp accesibile, credem în forța acestora și în necesitatea ca fiecare piesă să fie înlocuită cu una originală, astfel încât să prelungiți durata de viață a mașinii și să economisiți bani.

Piese originale Ford

Piesele originale Ford vor fi vândute de Black Friday la prețuri avantajoase care să vă permită să îngrijiți cum se cuvine mașina dumneavoastră preferată. Cu o istorie impresionată în domeniul automobilelor, Ford este, fără îndoială un deschizător de drumuri. De la mașinile clasice Ford, la camioane, automobile electrice ori de lux, această companie este un pionier. Renovarea și inovația i-au fost întotdeauna principii de căpătâi, aspect care a funcționat ca o ancoră pentru a cunoaște excelența în afaceri.

Cunoscut ca un brand pentru care inovația face parte din propria personalitate, Ford a devenit în timp nu doar promisiunea unei mașini utile, ci și ducerea experienței șofatului la un alt nivel. Tehnologia și suplețea, durabilitatea, aspectul au creat întotdeauna plăcere șoferilor acestor mașini. Ca orice lucru supus uzurii, unele piese se pot deteriora ori mașina are nevoie de mentenanță sau reparații. Cum procedați când aveți nevoie de o piesă de schimb?

Magazin și catalog online de piese de schimb Ford

Dacă amânați de mai multă vreme schimbarea unei piese care vă cauzează probleme, explorând un magazin și catalog online de piese de schimb Ford, veți putea observa atât reducerile cu ocazia Black Friday, dar și profitabilitatea acestora în orice moment. O mașină bună va putea fi întreținută și reparată eficient folosind piesele originale. Bineînțeles, la o primă vedere, aceste piese pot părea scumpe și nerentabile. Nu sunt însă puține cazurile când nefolosirea pieselor originale cauzează și mai multe probleme mașinii dumneavoastră. Astfel încât, pentru că sunteți nevoit să faceți reparații constante, cheltuiți mult mai mulți bani decât plănuiați inițial.

Altgrad Auto este partenerul de nădejde pentru piesele de schimb originale Ford. De la set de curea distribuție, pompă servodirecție, amortizoare, căni, pachet ambreiaj, uleiuri, termostat cu senzor etc., până la un service dedicat, mașina dumneavoastră preferată se bucură de atenția necesară. Specialiștii noștri sunt instruiți să se ocupe de orice mașină Ford, să găsească repede problemele avute și să vă ofere soluții avantajoase. Respectarea termenelor și prețurile fixe sunt două principii pe care ne bazăm pentru că și noi, la rândul nostru, când suntem clienți, le așteptăm.

Având în spate aceeași viziune ca a mașinilor Ford, ne bazăm pe deplina pricepere a personalului, astfel încât orice problemă întâmpinați să aveți parte de soluții viabile. Dintre ofertele de care vă puteți bucura pe deplin fac parte: montaj acumulator și verificare tehnică, manoperă montaj placă, disc, volant ambreiaj Ford Motorcraft, manoperă montaj set două amortizoare, manoperă înlocuire plăcuțe de frână etc. Iar dacă aveți comenzi de piese originale de peste 399 de lei, transportul este gratuit.

Service-ul Altgrad Auto se bazează pe următoarele servicii: reparații motor, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, reparații frână, reparații direcție și suspensie, electrică auto, diagnoză computerizată și tester, roți și vulcanizare. O mașină Ford are întotdeauna nevoie de specialiști care să țină pasul cu gradul de inovație și performanță al acesteia, să depisteze problemele din timp și să propună soluțiile adecvate. Indiferent dacă mașina dumneavoastră este Focus, Mondeo, Transit, Mustang, Edge, Galaxy, Connect, Fiesta, Fusion, Kuga, CMAX, Smax etc. personalul este specializat pentru brandul Ford. Orice problemă care pentru alte service-uri este de nerezolvat, pentru Altgrad Auto devine o provocare.

Diagnosticarea este rapidă, eficientă și exhaustivă, putând fi comparată cu un set complet de analize ale corpului uman. Strângem date și apoi le analizăm, văzând mașina ca pe un complex, mergând în adâncul problemei și nu cerându-i clientului să facă investiții hazardate, plecând de la o seamă de presupuneri. Știind care este problema reală, stabilim necesarul de piese și materiale necesare reparațiilor împreună cu clientul, crezând în transparență. Felul în care ne adâncim în găsirea unei probleme a mașinii ne permite să vă oferim sfaturi propice pentru a vă putea bucura îndelung de mașina dumneavoastră.

Black Friday la Altgrad Auto

Black Friday ne oferă posibilitatea unor beneficii mutual benefice. Pe noi ne ajută să ne confruntăm cu noi cazuri provocatoare, iar pe dumneavoastră să achiziționați piese originale pentru mașini Ford la prețuri bune. Este foarte important să folosim pentru mașinile noastre piese originale, deoarece acestea rezolvă acurat problema mașinii, se integrează în ansamblul acesteia și aveți parte de o garanție care vă poate scuti de alte neplăceri, dacă veți mai întâmpina probleme.

De regulă, apelul la piese second hand se face plecând de la considerentul prețului. Cu toate acestea, prețul mai mic este doar o aparență. O piesă uzată poate crea alte probleme, astfel încât reparațiile și, implicit, costurile viitoare să fie mult mai mari. Aveți la dispoziție, întotdeauna, consultanța noastră, pentru a ști nu doar cu ce probleme vă confruntați, dar să și primiți piese calitative a căror garanție să fie o siguranță în plus pentru dumneavoastră.

Bucurați-vă pe deplin de Black Friday și răsfățați-vă mașina preferată. Rezolvați-i problemele avute cu specialiști care s-au format îndelung pentru mașinile Ford, cunoscând toate dedesupturile. Experiența acumulată de-a lungul anilor ne permite să putem face o diagnosticare completă, să evităm investițiile de prisos sau să rezolvăm o problemă neexistentă. Este precum în bancul acela celebru când cineva a mers la stomatolog cu o măsea cariată, iar medicul i-a scos măseaua bună, lăsând-o pe cea afectată. Uneori, investițiile exagerate pentru reparațiile mașinilor se datorează unui diagnostic greșit.

Soluționăm problemele mașinilor clienților noștri rapid și eficient, garantând pentru durabilitatea de care piesele originale se bucură, respectând întotdeauna sumele și termenele limită discutate inițial. Totodată, credem că cel mai important lucru pentru o mașină este specialistul care se ocupă de ea, îi știe întreg istoricul și o tratează ca pe mașina proprie.

În perioada 27-29 noiembrie Altgrad Auto vă aduce reduceri substanțiale. Să vă puteți bucura în continuare de mașina dumneavoastră, să o reparați rapid și să aveți parte de sfătuire în orice problemă a acesteia din partea unor specialiști dedicați pasiunii lor!

Pe aceeaşi temă

18 Noiembrie 2020

Vizualizari: 205

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Black Friday

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE