De ce alegem intotdeauna banii in detrimentul timpului liber

De ce alegem intotdeauna banii in detrimentul timpului liber Mareste imaginea.

Viteza, agitatia, nervozitatea au devenit din nefericire situatii obisnuite in viata noastra de zi cu zi. De aceea, cea mai mare provocare a momentului ar fi sa ne putem intoarcem la lucrurile importante, sa ne reevaluam prioritatile. Banii par mai intotdeauna o prioritate. Ne bucuram ca ne ofera lucruri, vacante, pozitii sociale dar uitam sa ne intrebam cat ne-au costat de fapt acei bani. Si uitam ca uneori platim cu sanatate, cu absenta celor dragi, cu lucruri din viata noastra mai importante decat banii.

La Archstone Homes am considerat intotdeauna ca o prioritizare corecta duce si la eficienta. De aceea, in plus de serviciile clasice ale unei agentii imobiliare (vanzare / cumparare, inchirieri, servicii pentru dezvoltatori etc.) am lansat in 2016 serviciul de property management. Managementul proprietatii, ca sa vorbim romaneste, este un serviciu care in Romania se adresa aproape in exclusivitate marilor proiecte / marilor dezvoltatori, fiind ignorata nisa micilor proprietari. Ori tocmai acest aspect este esential. Oamenii de afaceri, dezvoltatorii, au inteles ca pentru eficienta trebuie sa delege toate activitatile absolut necesare dar care nu intra in domeniul lor de competenta (paza, curatenie, intretinere, taxe samd). Ceea ce noi incercam sa facem acum, este sa transferam acest serviciu catre micii proprietari (cei care au una sau mai multe proprietati de inchiriat). Ca si imagine de ansamblu, prin acest serviciu incercam sa oferim clientilor o solutie care sa le salveze timp si bani.
Ce isi doreste un client, un proprietar care vrea sa inchirieze un apartament?

Sa gaseasca repede un chirias, de preferat unul care sa aiba grija de apartament si sa plateasca chiria la timp.

Care sunt in realitate problemele care apar pe parcurs, toate in responsabilitatea proprietarului?

Trebuie sa faca curatenie generala, inainte de sosirea unui chirias / dupa plecarea celui vechi; sa dea anunturi in ziare si pe Internet; sa mearga la nenumarate vizite pana apare chiriasul potrivit; sa elaboreze un contract de inchiriere asigurator; sa trimita un meserias de fiecare data cand apar o problema – o yala stricata, o teava sparta, un geam care nu se mai inchide samd; sa declare la ANAF venitul – apoi sa mearga sa plateasca impozitul; sa se asigure ca utilitatile sunt platite la timp de catre chirias. Iar cand totul pare in ordine, daca noul chirias doreste sa plece, proprietarul nu poate decat sa inceapa totul de la 0… din nou timp si cheltuieli!

Care este solutia Archstone Homes?

In primul rand o echipa de profesionisti care fac toate demersurile de mai sus, zi de zi, in timpul orelor de program. Cu alte cuvinte, ei fac in timpul job-ului lor ceea ce dumneavoastra ar trebui sa faceti in detrimentul job-ului dumneavostra, al timpului liber, al familiei, al celor dragi.

Bineinteles ca Archstone Homes este inainte de toate o afacere, care trebuie sa obtina profit. Dar pentru oricine are curajul sa calculeze costul tuturor demersurilor enumerate mai sus, costuri de timp, bani, energie, uneori terminate cu suparari si frustrari, va fi evident ca solutia noastra este una fericita pentru toata lumea. Daca suntei curiosi si doriti mai multe detalii, va invitam sa cereti o oferta.

Care sunt piedicile de care ne-am lovit?

In aceasta relatie sunt implicate doua parti.

Un prestator de servicii, care presteaza zi de zi aceleasi servicii, ceea ce se traduce in experienta si eficienta.

Un proprietar. Proprietarului roman ii este greu sa dea cheia apartamentului pe mana unui necunoscut, in lipsa de educatie si traditie in acest sens.

Pe de alta parte, socotind toate cheltuielile enumerate mai sus, timpul investit si comparandu-l cu comisionul agentiei pentru aceste demersuri, solutia este simpla.

Trebuie doar sa fim deschisi oportunitatilor si sa ne facm ordine in prioritati!
 

Pe aceeaşi temă

25 Ianuarie 2016

Vizualizari: 2207

Voteaza:

De ce alegem intotdeauna banii in detrimentul timpului liber 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE