Familia, un dar al lui Dumnezeu

Familia, un dar al lui Dumnezeu Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Familia este pusa in zilele noastre sub semnul intrebarii. In conditiile in care minciuna este prezentata drept adevar, iar absurdul devine norma, e firesc sa nu se mai vada in familie ceva normal. Aceste derapaje pot fi inlaturate cu multe argumente intemeiate. Insa, pentru ca suntem in perioada sarbatorilor de iarna, cand praznuim nasterea Domnului, dorim sa subliniem ca Hristos chiar daca are parte de o nastere supranaturala, Se naste din Fecioara fara tata pe pamant. Dreptul Iosif este ales sa se casatoreasca cu Fecioara Maria nu doar pentru a o feri pe aceasta de ocara publica, ca ar fi nascut in afara casatoriei, dar si pentru ca Iisus avea nevoie ca prunc nu doar de dragostea mamei, ci si de iubirea tatalui. Daca Fiul lui Dumnezeu devenit Om are nevoie de o mama si un tata, reiese in chip limpede cat de importanta este familia.

Familia este un dar al lui Dumnezeu. Din acest motiv ea nu trebuie schimbata sau desfiintata. Familia nu este doar daruita de Dumnezeu, ci si sustinuta de El. Orice incercare de redefinire a familiei, echivaleaza cu redefinirea actului creator a lui Dumnezeu. Astfel omul ajunge sa nu mai tina seama de planul lui Dumnezeu si incearca sa devina el insusi dumnezeu prin propriile puteri.

Datoria noastra nu este de a desfiinta familia, ci de a o intari. Iar intarirea ei se poate face cel mai usor prin daruri si cosuri cadou Craciun.

Sa nu ne lasam inselati de mentalitati care duc la degradare morala. Sa incercam pe cat ne este cu putina sa ne bucuram din plin de familie, cunoscand ca persoana se implineste cand iese in intampinarea celuilalt cu daruri sub forma de cosuri cadou.
 

Pe aceeaşi temă

04 Decembrie 2017

Vizualizari: 284

Voteaza:

Familia, un dar al lui Dumnezeu 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

familia

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE