Framantarile noastre, ale tinerilor

Framantarile noastre, ale tinerilor Mareste imaginea.

Imi aduc aminte, am citit intr-o carte a Parintelui Arsenie Boca. Spunea ca la tinerete se pune temelia vietii omului. Asa e, dar din pacate pentru noi tinerii e cel mai greu si ne luptam cu confuziile lumii acesteia, daca nu avem o baza de care sa ne sprijinim, daca nu avem tarie in suflet si incredere, cadem atat de usor, pentru multi tineri trebuie sa recunoastem e mai usoara o cale cu distractie si fara compromisuri, decat o cale care duce spre Hristos.

E greu dar adevarat. Debusolati, cu probleme in familie, neavand un drum si un sprijin pe care sa se bazeze adeseori, isi varsa amarul in medii si anturaje nefavorabile. E trist.

Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ridicat si m-a facut sa inteleg ca fara El tineretea si viata nu are nici un sens. Desi sunt fata ceea ce e destul de greu, pentru noi tinerele in ziua de azi. atatea ispite la tot pasul,atatea lucruri care ne atrag. Dar dragele mele sa va dau un sfat. Surioarele mele iubite,toate astea sunt desertaciune.

Sa privim cu incredere spre cer, Spre Domnul nostru Hristos care ne intareste in fiecare zi.  Sa mergem mai des la Duhovnic si atunci vom intelege ca tineretea noastra nu sta in imbracaminte la moda, machiaje, discoteci si bani. Putem fii fericite, chiar foarte fericite daca alegem o viata cu Hristos. Da, intradevar e greu mai ales in generatiile noastre.

Eu pot sa spun ca sunt de abia la inceput; urmeaza sa merg la facultate, la anul, cu ajutorul lui Dumnezeu. Si stiu ca ma asteapta un drum greu plin de ispite.

Adesea, noi, tinerii, cadem in stari depresive, ne simtim fara ajutor, dar nu conteaza statutul social sau din ce familie provenim... de noi depinde si numai de noi de unde pornim si unde vrem sa mergem, de noi depinde cine suntem si cine vrem sa fim, nu conteaza trecutul, nu conteaza ce ai facut, daca te caiesti, Dumnezeu ne poate ierta si ne poate schimba viata. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune, si tuturor tinerilor si tinerelor ca mine care sunt la inceputul vietii sa le dea tarie ca sa aleaga ce e bine.

Laura Oneasa

Despre autor

Laura Oneasa Laura Oneasa

Colaborator
1 articole postate
Publica din 03 Iulie 2010

30 August 2010

Vizualizari: 951

Voteaza:

Framantarile noastre, ale tinerilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE