Invitatie la evenimentul 7 ZILE, de Gabriel Boholt

Invitatie la evenimentul 7 ZILE, de Gabriel Boholt Mareste imaginea.

In Capitala va avea loc un eveniment cultural special, intitulat 7 ZILE, care va fi organizat la Sala Cinema 3D, a Cinematografului Patria, in ziua de joi, 14 aprilie 2011. Este un proiect ce va prezenta vernisajul expozitiei artistului fotograf Gabriel Boholt, conceput impreuna cu Mugur Vasiliu, directorul revistei AXA.

Ineditul taierii mieilor, ouale incondeiate si spectaculoasele flori de primavara vor incanta privirile iubitorilor de frumos care vor participa la evenimentul 7 ZILE. Numele acestui eveniment cultural este legat de Saptamana Patimilor, care ne reaminteste de ultimele zile din viata Mantuitorului. Modernismul imaginilor din fotografiile artistului fotograf vor prezenta si frânturi din spectaculosul picturii icoanelor ce rememoreaza in aceste zile de tristetea, bucuria, pocainta si nadejdea Mantuitorului nostru, Iisus Hristos. Saptamana cea Mare este ultima treapta a postului duhovnicesc, in care credinciosii accepta sacrificiul si renunta la ei insisi.

La acest eveniment sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Ministerului Culturii si Patrimoniului National, politicieni, ziaristi, oameni de arta si multi altii. Printre invitatii speciali la acest eveniment, alaturi de Maica Ecaterina din Ierusalim, se va afla si cunoscutul rapsod al tarii Lapusului - Grigore Lese, dar si un preot ortodox.

Evenimentul 7 ZILE se va incheia cu un bufet rece, la care vor fi servite produse autohtone, de post.

Dupa cum am precizat, evenimentul va avea loc in data de 14 aprilie, la ora 17.00, in Sala Cinema 3D, a Cinematografului Patria, Bulevardul General Gheorghe Magheru, Bucuresti.

Proiectul este organizat si sustinut de catre R.A.D.E.F. "Romania Film", prin directorul general Marius Cristian Iurascu, dar si Fundatia A.I.C.E.

http://axa.info.ro/

Revista Axa

Despre autor

Alice Cincu Alice Cincu

Colaborator
4 articole postate
Publica din 28 Ianuarie 2010

Pe aceeaşi temă

30 Iulie 2012

Vizualizari: 1907

Voteaza:

Invitatie la evenimentul 7 ZILE, de Gabriel Boholt 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE