Labirinturi in cubul durerii

Labirinturi in cubul durerii Mareste imaginea.

Labirinturi duc la groaza; o singura cale la Destinatie. Ne rugam pentru cei aflati in cubul durerii, sa nu piara. Asteptam coborarea Christului ini inima noastra. El e acolo, noi nu Il gasim. El ne asteapta, doar sa ne lasam gasiti.

Are bratele deschise, nu rejecteaza nici un doritor de salvare. Vine pentru pace, vine pentru noi. Nu pentru pedeapsa, dar pentru iertare. V-am dat-o! Unde va e iertarea? Ce ati facut cu ea? Nu era o jucarie veche, era cheia vindecarii. Ati aruncat-o nici voi nu mai stiti unde. Mai e zi, e bine; vine noaptea si lumina si-a primit rasplata.

De ce continuati sa va inveninati cu razboi? Nu ati inteles cuvantul Meu, nu ati vrut pacea, ati respins vesnicia si acum va tanguiti. voi ati ales. Dar inca e zi, reveniti ca fii ai luminii. Luati antidotul pentru acul mortii. Nu veniti? Va-njunghiati, va invidiati, loviti cu sabia, blasfemiati, bubuiti cu tunul. Soarele nu a apus, razganditi-va cata vreme Judecatorul nu pedepseste.

Spre seara, se aude chemarea unui clopot. Cu capetele plecate, taranii merg spre paraclis. Zeii au apus. Peste sat se lasa iertarea.

Marius Matei

.

Despre autor

Marius Matei Marius Matei

Senior editor
255 articole postate
Publica din 29 Octombrie 2010

Pe aceeaşi temă

01 August 2012

Vizualizari: 501

Voteaza:

Labirinturi in cubul durerii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE