Ziua dragostei vesnice

Ziua dragostei vesnice Mareste imaginea.

Desfranatii (fara frau)  inteleg aceasta zi ca zi in care ei au toata libertatea sa pacatuiasca, sa desfraneze in numele dragostei. Ba mai mult considera ca nu fac pacat, ca de aceea si-au si ales o zi ca aceasta "de a sarbatori dragostea" uitand ca ziua dragostei este in fiecare zi.

Ce putem face? E simplu: cand ni se va spune "La multi ani" ca e ziua dragostei, sa-i invatam pe toti "naivii" ca ziua dragostei este in fiecare zi. Scopul acestei zile pentru pagani este de a aduce hule la adresa  tainei casatoriei prin semnarea certificatului de casatorie pentru numai 24 de ore. Lovesc in Biserica, lovesc in Familie, lovesc in Scoala, in cultura  pentru ca acestea sunt valori ale Bisericii.

Biserica a avut de infruntat scandalul icoanelor, in timp ce benere cu tipi si tipe goale vezi la tot pasul.

Familia a avut si are de infruntat homosexualii si cultivarea desfraului prin "programe educative" ca educatie sexuala, cum sa se protejeze tinerii pentru a avea o sarcina nedorita, medicii nu isi fac datoria. De parca animalele fac educatie sexuala si tot se raspandesc pentru ca inmultirea le este dat din instinct, de la sine.

Scoala a avut de infruntat si are cu opozitia paganilor care stiu ca religia, cultura ii formeaza pe copii, ii maturizeaza indrumandu-i pe calea Adevarului mai presus decat cultura masinii, televizorului, laptopului, calculatorului, telefonului dar daca se ia curentul? De aceea ziua dragostei este in fiecare zi. Oamenii se impartasesc de dragoste prin Euharistie, prin Trupul lui Hristos si numai asa devenim si noi izvoare ale dragostei si vom putea darui si celor insetati de dragoste, dragoste. Sa privim mereu la Dragostea cea adevarata, sa alergam spre Ea si nu vom gresi ci in Ea ne vom odihni.

Kalanyos Zsigmond

Despre autor

Kalanyos Zsigmond Kalanyos Zsigmond

Colaborator
2 articole postate
Publica din 14 Februarie 2011

Pe aceeaşi temă

31 Iulie 2012

Vizualizari: 1362

Voteaza:

Ziua dragostei vesnice 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE