Macrou cu legume la cuptor

Macrou cu legume la cuptor Mareste imaginea.

 

Ingrediente :
- 4 bucati de macrou,
- 2 lamai,
- 2 fire praz,
- 1 morcov mai mare,
- 4 rosii potrivite,
- sare si piper,
- suc de rosii,
- cativa catei de usturoi,
- putin ulei.

Preparare:

Pestele se portioneaza feli de 1 cm grosime, se condimenteaza si se lasa la frigider 1 ora. Legumele se taie felii suptiri, mai putin rosiile care se taie in patru, se pun in tava asezate pe toata suprafata ei si se pune apoi pestele. Se adauga ceva ulei , rosiile, usturoiul pisat, suc de rosii, ceva apa si se pune totul la cuptor. Pe la jumatatea timpului de preparare puneti felii de lamaie peste fiecare bucata de peste.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 16398

Voteaza:

Macrou cu legume la cuptor 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post