
Alina C.
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 35 minute
Durata totala: 50 minute
Portii: 6
Tocana manastireasca - o reteta de post, usor de pregatit, asa cum este gatita in multe din asezamintele monahale din tara noastra.
- 4 dovlecei
- 3 cepe
- 3-4 morcovi
- 3-4 ardei
- 4 rosii
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel verde
- ulei (pentru prajit)
- sare
- piper
Dovleceii cruzi sunt curati, apoi taiati in felii. Acestea sunt prajite usor pana cand se rumenesc. Separat, sunt calite ceapa impreuna cu rondelele de morcov, feliile de ardei si de rosii. Se adauga apa si se lasa la fiert. Cand e gata, adaugam feliile de dovlecel. Tocam marar si patrunjel si presaram deasupra. Pofta buna!
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.