Retete de post

Retete de post. Afla cele mai bune retete de post. Cu ajutorul acestor retete poti gati usor si gustos in timpul postului. Vizitati cea mai variata gama de retete de post.

  • Papricas de ciuperci Papricas de ciuperci

    Papricas de ciuperci - Calim ciupercile in putin ulei, apoi adaugam apa, usturoiul pisat, rosiile decojite si le lasam sa fiarba la foc mic, vreme de...

  • Invartita Invartita

    Invartita - Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam 3 linguri de faina si amestecam pana obtinem o maia, pe care o lasam la dospit. Punem restul...

  • Chiftele de naut Chiftele de naut

    Chiftele de naut - Nautul se pun la inmuiat peste noapte, in multa apa (se umfla destul de mult, asa ca trebuie apa din belsug). Dimineata se fierbe...

  • Prajitura ‘Ziua si Noaptea’ Prajitura ‘Ziua si Noaptea

    Prajitura Ziua si Noaptea - Se amesteca cu mixer-ul zaharul, uleiul si apa. Se adauga faina in care au fost incorporate vanilia si praful de copt. La...

  • Supa de sfecla Supa de sfecla

    Supa de sfecla - Fierbem legumele (morcovii, ardeiul, radacina de patrunjel, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat fasii). Cand zarzavatul e aproape...

  • Supa de chimen Supa de chimen

    Supa de chimen - Spalam legumele, le taiem si le punem la fiert impreuna cu chimenul si cu putina sare si piper. Cand legumele sunt fierte, supa se...

  • Sarailie Sarailie

    Sarailie - Se taie foile de placinta in doua, pe latime. Se pune pe planseta o foaie, se stropeste cu ulei si se presara nucile sfaramate, cuisoarele...

  • Pilaf cu ciuperci - mancare de post Pilaf cu ciuperci - mancare de post

    Pilaf cu ciuperci - Ingrediente: o jumatate de kilogram ciuperci, 2 cepe, 3 ardei grasi, 5 rosii mari, un pahar cu orez, 3 pahare cu apa, o ceasca de...

  • Tarta de portocale Tarta de portocale

    Tarta de portocale - Intr-un vas amestecam faina cu sarea, apoi adaugam margarina taiata in mici bucatele si amestecam pana la omogenizare. Facem o...

  • Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

    Supa crema de dovleac - Intr-o oala de 1,5 l se caleste in 2 linguri de ulei o ceapa taiata si dovleacul care a fost mai intai curatat si spalat se...

  • Rulada cu praz si ciuperci Rulada cu praz si ciuperci

    Rulada cu praz si ciuperci - Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada...

  • Vinete umplute Vinete umplute

    Vinete umplute - Tai vinetele in jumatati, pe lungime, scoti o parte din miez si le oparesti in apa clocotita cu putina sare timp de 20 minute, apoi...

  • Sarmale cu orez si stafide Sarmale cu orez si stafide

    Sarmale cu orez si stafide - Pentru umplerea sarmalelor putem folosi foi de varza intregi sau in cazul in care sunt prea mari le taiem in doua...

  • Ciuperci umplute Ciuperci umplute

    Ciuperci umplute - Dupa ce am spalat ciupercile, eliminam cotoarele lor. Ceapa, usturoiul si cotoarele de la ciuperci le tocam marunt si le calim in...

  • Macaroane cu varza Macaroane cu varza

    Macaroane cu varza - Macaroanele se fierb in apa cu sare. Sunt lasate pe foc conform timpului indicat pe pachet. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si...

Pagina 10 din 26
Aboneaza-te la newsletter Retete de post

Recomandari - Supa de ceapa

  • Supa de ceapa

    Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se amesteca...

Calendar Ortodox