Retete de post - Retete prajituri - recomandate de membrii comunitatii noastre.
 Prajitura cu nuci si dulceata de visine
                	    
                	    
            		
        		        		Prajitura cu nuci si dulceata de visine
    		    
    		    
                                            2 cani faina, 1 cana sifon, 100 ml ulei, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie, 1 cana nuca macinata, 1 pumn nuci taiate, 3...
                  
 Grau cu miere, stafide, nuci
                	    
                	    
            		
        		        		Grau cu miere, stafide, nuci
    		    
    		    
                                            250g grau decorticat sau arpacas, 100g stafide, 150g nuci maruntite, cateva linguri cu miere dupa gust, coaja rasa (lamaie, portocale), zahar vanilat...
                  
 Fursecuri cu alune
                	    
                	    
            		
        		        		Fursecuri cu alune
    		    
    		    
                                            150 g margarina, 2 linguri cu miere, 5 linguri zahar tos, 20 linguri zahar pudra, 250 g faina alba, 80 g alune prajite (nesarate), 1 lingura zeama de...
                  
 Cornulete fragede
                	    
                	    
            		
        		        		Cornulete fragede
    		    
    		    
                                            1 pachet margarina, faina cu praf de copt, sare, zahar pudra, nuci sau rahat pentru umplutura. 
Daca folosim faina obisnuita, trebuie sa adaugam 1 pr...
                  
 Cornulete cu nuca
                	    
                	    
            		
        		        		Cornulete cu nuca
    		    
    		    
                                            1 pachet margarina, 1 cana nuci macinate, faina cu praf de copt, sare, zahar pudra. 
Daca folosim faina obisnuita, trebuie sa adaugam 1 praf de copt ...
                  
 Clatite de post
                	    
                	    
            		
        		        		Clatite de post
    		    
    		    
                                            100g faina, 100ml sifon, 50ml ulei, 25g zahar, sare. Intr-un vas punem faina si adaugam treptat apa, ca sa nu se formeze cocoloase, incorporam uleiul...
                  
 Baclava
                	    
                	    
            		
        		        		Baclava
    		    
    		    
                                            375g nuca zdrobita, 150g migdale taiate marunt, jumatate lingurita scortisoara pisata, 1 lingura zahar foarte fin, 2 linguri margarina topita, 1-2...
                  
Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro