
Aura
Timp preparare: 20 minute
Timp de gatit: 35 minute
Durata totala: 55 minute
Portii: 8
Prajitura cu sfecla - Mai intai dam sfecla prin blender. Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata topita. Apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine si punem aluatul in vasul de copt, dupa ce acesta a fost tapetat
- 500g sfecla fiarta
- 100ml ulei
- 250g faina
- 250g zahar brun
- 100g ciocolata de post
- 2 mere
- 1 plic parf copt
- 1 lingurita esenta vanilie
- sare
Mai intai dam sfecla prin blender. Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata topita. Apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine si punem aluatul in vasul de copt, dupa ce acesta a fost tapetat cu hartie de copt. Deasupra punem feliile de mar. Prajitura trebuie coapta vreme de 35 minute, la 180°C. Pentru a sti daca este coapta, infigem o scobitoare in aluat. Daca este gata, scobitoarea ramane curata.
-
Trigoane cu nuci
Publicat in : Retete de post -
Banane prajite
Publicat in : Retete prajituri -
Gogosi cu gem
Publicat in : Retete prajituri -
Clatite de post cu halva
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.