
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 50 minute
Durata totala: 1 ore 5 minute
Portii: 4
Supa de linte rosie cu arpacas - reteta din manastire. Incercati-o si o sa va bucurati de gustul ei.
- 2 cepe mari
- 1 ceasca de arpacas
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
- 2 cesti de linte rosie
- 1 ceasca de suc de rosii
- oregano
- untdelemn din belsug
Se taie ceapa in rondele si se soteaza in untdelemn. Se adauga apa si sucul de rosii. Se pune lintea si se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se adauga arpacasul, lasandu-se sa fiarba inca 20 de minute. Cu putin inainte de a fi gata supa noastra, asezonam cu patrunjelul tocat marunt si boiaua de ardei. Stingem focul si presaram oregano. Reteta preluata din "Carte de bucate manastiresti", Editura Sophia.
-
Supa italiana de legume
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa de cartofi cu paine prajita si usturoi
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.