
Andrei
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 45 minute
Durata totala: 55 minute
Portii: 6
Supa de pastarnac se poate face fara niciun fel de bataie de cap. Datorita legumelor, supa este o sursa bogata de vitamine.
- 1 lingura ulei de masline
- 1 conopida medie taiata in buchetele
- 1 lingurita seminte de coriandru
- 3 catei de usturoi feliati
- 3 pastarnaci tocati
- 1 bucata de ghimbir de 5 cm feliata
- 2 cepe tocate
- 1 lingura seminte de fenicul
- 2 ardei iuti verzi curatati de seminte si tocati
- 1/2 lingurita de turmeric
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
- 1 l supa de legume
- 1 mana de coriandru
- tocat
Intr-o tigaie prajim vreme de cateva minute condimentele, fara ulei, cu putina sare. Apoi le zdrobim intr-un mojar. Legumele sunt puse intr-o cratita cu ulei incins. Le acoperim si le lasam sa se inabuse timp de 15 minute. Adaugam usturoiul, ardeii iuti, ghimbirul si condimentele. Amestecam din cand in cand timp de cinci minute. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie. Apoi turnam supa cat sa acopere legumele. O lasam sa fiarba 25-30 de minute, pana cand legumele devin foarte moi. Pasam supa cu un blender, adaugam coriandrul si putina zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane.
-
Supa de mazare
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa de ridichi
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa italiana de legume
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa cu porumb
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa crema de ciuperci cu nuca
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.