Ciupercile 'minune': suplimentul de care imunitatea ta are nevoie

Ciupercile 'minune': suplimentul de care imunitatea ta are nevoie Mareste imaginea.

Ciupercile medicinale sunt folosite in medicina traditionala de mii de ani. Japonezii si-au dezvoltat terapiile naturiste bazandu-se pe proprietatile acestor ciuperci. Reishi, Shiitake si Maitake sunt unele dintre cele mai cunoscute si eficiente ciuperci medicinale din toata lumea. Fiecare dintre ele aduce multiple beneficii organismului uman.

Principala tinta a actiunii lor este sistemul imunitar care primeste un puternic impuls. COSMO PHARM a creat un supliment alimentar ce le imbina pe toate trei, intr-o compozitie optima ce actioneaza pe mai multe planuri. Imbinarea celor trei tipuri de ciuperci intr-un singur supliment alimentar este un ajutor important pentru echilibrarea si protejarea organismului tau.

Reishi Shiitake Maitake- sanatate 3 in 1 de la COSMO PHARM

Ciuperca Reishi, supranumita „ciuperca nemuririi” sau „ciuperca minune”, contine peste 200 de componente bioactive. Cele mai importante sunt acizii ganoderici, polizaharidele, sterolii si proteinele imunomodulatoare. Datorita acestor substante, Reishi este o solutie perfecta pentru intarirea imunitatii. Are proprietati antialergice, antioxidante, antivirale, antibacteriene si antiinflamatoare. Reishi poate fi de real folos in combaterea unor afectiuni precum boli cardiovasculare, tensiune arteriala, anxietate, hepatita sau astm.

Ciuperca Shiitake sau „ciuperca japoneza” contine la randul sau polizaharide ce stimuleaza in mod natural sistemul imunitar. Este bogata in vitamine, minerale, fibre, aminoacizi esentiali compusi biochimici care protejeaza ADN-ul in fata stresului oxidativ si acid linoleic. Principala sa actiune terapeutica vizeaza sistemul imunitar, insa este de asemenea un excelent detoxifiant, antiviral si antifungic. Substantele regasite in ciuperca Shiitake o determina sa aiba propritati antitumorale. Studiile recente au scos la iveala ca Shiitake poate fi un ajutor important in lupta impotriva cancerului.

Ciuperca Maitake, cunoscuta ca „regele ciupercilor” sau „ciuperca dansatoare” este bogata in polizaharide. De asemenea, contine o proteina-compus, beta-glucan (un component activ care consolideaza sistemul imunitar) si ergosterol. Este un imunostimulator natural foarte puternic, adaptogen, antioxidant si antitumoral. Ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la normalizarea colesterolului. Polizaharida numita grifolan, pe care Maitake o contine, are proprietatea de a stimula celulele macrofage care sunt fundamentul sistemului nostru imunitar. Ciuperca Maitake este un excelent detoxifiant, mai ales pentru ficat. Are proprietati antitumorale, antivirale si este un adjuvant important pentru digestie.

Protejeaza-ti sanatatea cu suplimentul alimentar organic Reishi Shiitake Maitake!

Asocierea celor trei ciuperci aduce multiple beneficii:

1. Intareste considerabil sistemul imunitar.

2. Ajuta la echilibrul hormonal

3. Este un excelent antihistaminic si antialergen.

4. Ajuta la combaterea radicalilor liberi responsabili pentru dezvoltarea unor afectiuni grave sau a unor tumori.

5. Protejeaza si detoxifica ficatul.

6. Reduce nivelul glucozei in sange.

7. Ajuta la combaterea starilor depresive si a insomniilor.

8. Ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor.

Ciupercile medicinale au fost denumite „daruri de la natura” pentru sanatate. Sinergia compozitiei suplimentului alimentar Reishi Shiitake Maitake de la COSMO PHARM vine sa intareasca acesta afirmatie. Este un produs special conceput pentru intarirea sistemului tau imunitar si pentru protejarea organismului impotriva afectiunilor grave.

Produsul Reishi Shiitake Maitake de la COSMO PHARM provine din culturi organice, nemodificate genetic. Aflati detalii privind modul de administrare la www.cosmopharm.eu

Pe aceeaşi temă

15 Februarie 2019

Vizualizari: 1214

Voteaza:

Ciupercile 'minune': suplimentul de care imunitatea ta are nevoie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE