Sanatate pentru fiecare cu produse certificate BIO!

Sanatate pentru fiecare cu produse certificate BIO! Mareste imaginea.

Industria agricola bio se supune unei legislatii speciale pentru certificare. Motivul este constientizarea efectelor nocive pe care il au ingrasamintele chimice si insecticidele asupra organismului uman de-a lungul anilor. Acum la indemana tuturor prin magazine on-line.Produsele BIO-organice sunt compuse strict din plante si din ingrediente organice, care nu au fost modificate genetic si carora nu li s-au adaugat alte produsechimice. Aceste produse, fie ca sunt alimente bio, produse cosmetice bio, de ingrijire bio, de curatenie bio sau suplimente nutritive, reprezinta cea mai noua tendinta in ceea ce priveste modul de a trai sanatos. (Wikipedia)
 

Ce garanteaza emblema BIO/ECO:

- Respectarea unor reguli stricte in ceea ce priveste inregistrarea si pastrarea unor evidente clare si verificabile pe tot lantul de productie: de la producerea materiei prime, la procesare, la transport si comert pana la ajungerea produsului la consumator.

- un grad ridicat de siguranta si transparenta la achizitionarea unui produs ecologic certificat, i

- spre deosebire de industria alimentara conventionala, domeniul ecologic este cunoscut pentru intransigenta cu care rezolva problemele legate de siguranta alimnetelor si lipsa de toleranta in eliminarea din sistem a celor responsabili

Produsele certificate BIO au minim 95% ingrediente naturale, din care minim 95% ingrediente BIO din totalul celor vegetale si minim 10% din totalul ingredientelor.

A aparut o adevarata revolutie legata de folosirea principiilor active ce se regasesc in plante si de evitare a tehnicilor intrusive sau a folosirii substantelor chimice „straine” de corpul nostru. Ca urmare, daca acum cativa ani (nu multi) produsele bio erau legate mai degraba de mici magazine specializate si destinate unui segment restrans de populatie, in prezent piata de desfacere a acestor produse s-a largit foarte mult datorita cresterii numarului de consumatori care aleg cu mult mai multa atentie produsele destinate ingrijirii corpului si a sanatatii.

 

.
Pe aceeaşi temă

16 Ianuarie 2014

Vizualizari: 589

Voteaza:

Sanatate pentru fiecare cu produse certificate BIO! 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

produse BIO

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE