Secta tremuratorilor judeca Ortodoxia?

Secta tremuratorilor judeca Ortodoxia? Mareste imaginea.

Sa vedem cine ne sunt “judecatorii”, veti constata ca aceste pseudo-culte nu-s chiar asa de imaculate precum pretind. Sectantii sunt naparci apostate ce incearca sa-si verse spumele otravite pe Ortodoxie. Tradatorii aserviti intreselor straine neamului romanesc, neam crestin inca din vremea Apostolului Andrei,t rebuiesc scosi la lumina. Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman, chiar daca nu face parte din cler.

Pastorul penticostal Beniamin Ursu (consilier local PDL) a fost prins in flagrant de catre ofiterii DGA Timis, in timp ce primea 1.000 euro de la un cetatean pentru a-l ajuta sa obtina avizele necesare intrarii in legalitate a unui imobil construit fara autorizatie, drept urmare, colectorul de zeciuala - Beniamin Ursu - a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta.

Beniamin Ursu, consilier local in Ghiroda, isi oferise serviciile pentru rezolvarea autorizatiilor cand era consilier local la Primaria Timisoara. Potrivit denuntatorului, in 2007, Beniamin Ursu i-a promis ca il ajuta sa intre in legalitate dupa ce a construit un corp de casa fara autorizatie. "Consilierul a pretins si primit suma de 7.000 euro de la denuntator cu promisiunea ca va interveni pe langa functionari din cadrul Primariei Timisoara pentru a obtine avizele necesare intrarii in legalitate a imobilului respective”, se arata in dosarul DNA.

Dupa ce i-a oferit consilierului banii pretinsi, omul a plecat in strainatate, iar vara aceasta, cand a revenit, a constatat ca Ursu nu s-a tinut de cuvant.

Pe 9 iulie consilierul PDL i-a explicat ca documentele intocmite in 2007 si-au pierdut valabilitatea, motiv pentru care e nevoie de refacerea lor, si a mai solicitat 1.000 euro pentru interveni pe langa functionarii Primariei Timisoara.

Beniamin Ursu este si presedinte al asociatiei crestine “Bunul pastor” (Good Shepard). Un lup in piele de oaie, nimic mai mult! Cam astia sunt cei care vor sa ne faca “prozeliti”.

“Vedeti sa nu fiti amagiti, caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt, si vremea s-a apropiat. Nu mergeti dupa ei” (Luca 21, 8 ).

Andrei

Despre autor

Andrei Mihai Andrei Mihai

Colaborator
1 articole postate
Publica din 08 Octombrie 2010

17 Iulie 2012

Vizualizari: 10567

Voteaza:

Secta tremuratorilor judeca Ortodoxia? 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Daniel CosnitaPostat la 2011-11-26 21:11

    Draga Andrei, unor iudei care se laudau ca au de tata pe Avraam, Domnul nostru Iisus Hristos le-a raspuns ca Dumnezeu daca vrea din pietrele ce erau pe acolo ar fi putut sa scoata fii ai lui Avraam...asa ca argumentul ca suntem crestini de la Sf. Apostol Andrei incoace, care, din pacate, este atat de des repetat, este foarte subtire...Cum la fel de subtiri sunt si exemplele....sa incepem acum sa vorbim despre nenumaratele exemple de preoti nevrednici ortodocsi? Hristos ne cheama la unitate: Biserica lui Hristos e una: soborniceasca si apostoleasca, si din ea fac parte nu cei ce zic "Doamne, Doamne!" ci aceia care fac voia lui Dumnezeu. Diavolul a reusit sa faca schisme. Noi sa semanam dar si sa lucram pentru unitatea sfintelor lui Dumnezeu biserici si pentru unirea tuturor. Cu prietenie DC

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE