Concert caritabil in beneficiul Centrului "Sfantul Nectarie" din Cluj

Asociatia „Sfantul Nectarie” din Cluj-Napoca, impreuna cu Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, invita publicul iubitor de muzica populara la un concert caritabil in beneficiul Centrului de ingrijiri paliative din municipiu.

Intitulat „Flori din Lumina”, evenimentul va avea loc in data de 8 mai, de la ora 18:30, in sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor de pe str. Mihail Kogalniceanu nr. 3-5. Spectacolul de muzica populara va fi prezentat de cunoscutul interpret de muzica populara si realizator de emisiuni, Aurelian Preda si va aduce in fata publicului nume mari ale cantecului popular traditional.

Vor urca pe scena interpreti indragiti precum Mioara Velicu, Petrica Matu Stoian, Elisabeta Turcu, Maria Ghinea, Veta Biris, Mariana Anghel, Irina Somesan, Nicusor Iordan, Cristian Pomohaci, Dorina Oprea, Leontina Pop, Ionela Morutan si Grigore Samboan.

Pretul unei invitatii este de 35 de lei si va constitui intr-o donatie pentru Centrul de ingrijiri paliative SF. Nectarie din Cluj-Napoca. Invitatiile se gasesc la Catedrala Mitropolitana, la toate parohiile ortodoxe din municipiu si la magazinele bisericesti ale Arhiepiscopiei Clujului.

Sursa: radio-renasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

26 Aprilie 2014

Vizualizari: 310

Voteaza:

Concert caritabil in beneficiul Centrului "Sfantul Nectarie" din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

sfantul nectarie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE