Ecaterina Dima are nevoie de ajutorul nostru

Ecaterina Dima are nevoie de ajutorul nostru Mareste imaginea.

Fiica părintelui Nicolae Dima de la Biserica „Sfântul Nicolae”‑Dintr‑o Zi din Capitală, și a prezbiterei Cătălina Dima, Ecaterina, pentru care ne rugăm cu toții în această perioadă, are nevoie acum de ajutor financiar pentru a primi cât mai curând tratament medical în străinătate, costurile pentru proceduri fiind foarte mari. A suferit o criză de hidrocefalie, iar apoi două stopuri cardiace. După ce a fost operată și i s‑a extras un chist localizat în mijlocul creierului, fetița a intrat în comă. Are nevoie de ajutor de specialitate pentru a se trezi, iar apoi de recuperare în ceea ce privește musculatura și vorbit.

Oricine dorește să o ajute pe Ecaterina în aceste momente dificile poate face donații în următoarele conturi: în lei: RO23INGB0000999913157577, titular cont - Nicolae Dima; și în euro: RO20INGB0000999911593506, Banca INGB CENTRALA, moneda EUR, Cod SWIFT/BIC: INGBROBU, titular cont: Nicolae Dima.

Pentru a lua legătura cu părintele Nicolae Dima puteți scrie la adresa impreunapentruecaterina@gmail.com.

De asemenea, firmele care doresc să doneze sunt rugate să scrie un mail la adresa amintită pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscală).

Sursa:ziarullumina.ro

Pe aceeaşi temă

08 Decembrie 2022

Vizualizari: 1233

Voteaza:

Ecaterina Dima are nevoie de ajutorul nostru 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE